oops..

Kategori: Allmänt

Aa förlåt pappa jag glömde uppdatera igår för jag hade fullt upp med att handla och idag har jag städat och laga mat, diskat och tvätta hela dagen så har inte hunnit och helt glömt bort att skriva, men så kom jag att tänka på vad du sagt och då kom jag på att jag skulle skriva lite här.

Imorgon åker jag till Tallåsen och stannar i några dagar, så då kommer jag väl inte heller skriva nåt I guess.
Om jag inte ar med mig datan förstås. men med tanke på den packning jag har så ser de mörkt ut. 
På söndag eller måndag funderar jag på att åka till RollePolle och hälsa på (om han är hemma?) i några dagar.
Annars åker jag nog hem till Gävle igen. 

Ha ett gott nytt år alla glada människor och hoppas ni håller alla nyårslöften.
Tjenixen

Drömmen om ett paradis

Kategori: Allmänt

Eftersom pappa tyckte att jag är dålig på att uppdatera bloggen ska jag nu börja göra det lite oftare bara för att han ska få lite vettigt att läsa om! 

Idag vaknade jag klockan halv 3, vi har ju faktiskt lov och jag behövde sova ut lite kände jag.
Egentligen vaknade jag när vaktmästaren plingade på men eftersom att jag visste att han hade nyckel så somnade jag om och lät honom göra sitt arbete i lugn och ro istället. 
Inatt drömde jag att ella bjöd mig på en resa till mitt paradis och min drömplats, Bora Bora, och när vi hade kommit dit rymde hon iväg med tomas och hörde aldrig mer av sig. Tänk om det ändå hade varit sant, inte att hon springer iväg och inte hör av sig, men att hon bjuder mig på resan dit. Så jävla fint och hela stället gör att man får myror i brallan. Kunde man flyga hade jag varit på väg dit för länge sedan. 


Vilken dröm att ha en stuga där vid vattnet. Jag ska bli en framgångsrik entreprenör sen ska jag nog skaffa mig ett sommarställe där.
Eller det skulle ju vara om pappa eller mamma blev miljonär också, då skulle dom få bjuda mig på en resa dit. och kanske till och med få gifta bort mig med en Bora Bora bo, men bara om jag fick bestämma vem, så slipper jag kämpa så mycket.

Nu äre film time! Vi hörs. Hejdå

Jag är potatisplantan och soffan är min åker

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och kollar på mumien - drakkejsaren, eller nåt sånt. Har legat här hela dagen, och jag kunde nästan ser hur det växte ut små potatisknoppar på armarna förut, så om några dagar är jag nog en äkta potatisplanta. 

Vår ugn är paj och det är ju jätte roligt... verkligen, speciellt om man är super sugen på ugnspannkaka.
Men som tur är så kommer vaktmästaren imorgon och lagar eller byter ut den, så jag får vänta på att göra ugnspannkaka till imorgon istället.

Julen var hel mysig, jag hade jätte trevligt och klapparna var jätte bra allihopa. Så det tackar jag för.

Nu ska jag ta mig lite glass och se klart filmen och sen äre ännu fler filmer som gäller.

Ha det bra alla julfirare, lev gott ni andra också.

ny design kanske..... Ohyes

Kategori: Allmänt

BTW ska även be Nadja hjälpa mig med bloggen sen, så om du ser det här systeryster så får du påminna mig =) 
Den ska bli Fresch och inte så kletig som den är nu. Godnatt sovgott

This is not the sound of a new man or crispy realization, It's the sound of the unlocking and the lift away.

Kategori: Allmänt

Sitter i köket och lyssnar på Brad Paisley - whiskey lullaby, fin låt
Har funderat sedan klockan 10 på att gå och lägga mig men har inte varit nå trött och för en gångs skull så trivs jag att sitta i köket, även om stolarna inte är dom bekvämaste. 

Idag har det inte hänt ett skit, har sedan jag kom hem suttit i köket och gjort en fejk webbsida till näthandeln, vart ganska nöjd med resultatet även om den kanske behöver fixas till lite. 
Mitt fejk företag var i alla fall en skoaffär med billiga priser och små och stora storlekar.
Tänk om det ändå hade funnits en sån affär, så även jag kunde köpa skor utan att alltid behöva köpa en storlek för stor och sedan gå med extra strumpor eller sockar för att slippa att de glappar, nu på vintern har jag absolut inga problem med det, det är snarare bra att ha en storlek förstor så att man får ner foten med sockar på utan att det blir för trångt, men på sommaren är det ett helvete att hitta skor som inte kostar så mycket i min storlek. Trist men så är det.

Imorgon ska jag till valbo med sofie och kolla lite, tror faktiskt inte att jag tänker köpa något, skulle i och för sig behöva ett par skor så kan ju kolla på det men inget annat. Ska dra ner på mitt shoppande hade jag tänkt och börja spara undan pengar varje månad så jag har till senare.

Nej nu ska jag lyssna klart på Bon Iver's - re stacks och sen sova, blir alltid trött av att lyssna på den. Men den är på något sätt alltid lika bra hur många gånger jag än lyssnar på den,  och hans röst är så härlig så man somnar direkt om man ligger i sängen och lyssnar.  

Godnatt alla nattugglor där ute i vida världen, och godmorgon alla ni andra på andra sidan jorden!
Lev väl

Julen, försvann men kom tillbaka, precis som känslan.

Kategori: Allmänt

Själv igen i lägenheten så dagen har spenderats i soffan framför två filmer, kommer bokstavligen se ut som en soffpotatis snart om inget händer, och sen har jag bakat pepparkakor. Dom vart ganska bra, i alla fall vissa. Tråkigt att vi bara hade tre figurer men de är sånt man får leva med och dom ska ju ändå ätas upp och jag tror inte att magen vet någon skillnad på om det var en katt eller en avlång hund som åts upp.



Just nu går jag bara och väntar på att julen ska komma, mina julkänslor börjar krypa fram igen, dom försvann ett tag men kom tillbaka, tack och lov!
Ska bli super mysigt att fira jul hos Ella och Tomas med alla människor.
Förra årets jul blev ju verkligen en flopp. Hängde inte riktigt med i svängarna. 
Så ser fram emot den här julen och ett lugnare tempo så vi åtminstone hinner äta upp innan julklapparna delas ut.
Knäppt ändå att man firar jul varje år, om och om igen och ständigt får den där mysiga julkänslan, nog för att den var större när man var liten och mycket mer spännande men ändå, den återkommer!
Konstigt att man inte känner så när man själv fyller år, för jag längtar konstigt nog inte lika mycket till min egen födelsedag som jag gör till "jesus födelsedag", om man nu tror på honom.

2010 börjar närma sig slut och det är sjukt hur fort tiden har gått! 
Jag har inte ens hunnit med att tänka. Ett år brukar väl inte gå så fort?
Inte för att den är slut än men om 12 dagar.
2011 år ska bli ett gyllene år!
Jag har bestämt att jag ska göra 5 grejor som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle göra.
En av dom är att börja träna på gym! Dom andra 4 får bli en överraskning för alla inklusive mig själv.

Köksgolvet är ingen bra plats varken att ligga på eller att blogga på, så jag återgår till min plats i soffan med ett glas med julmust och väntar på att få se dagens 3e film "Baby mama"

Ha det gott