Litteraturprov och tandläkartider

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och ahr precis gjort ett prov i litteratur. Det känns som om att det gick ganska bra faktiskt men man vet ju aldrig, slutar säkert med att jag får ett ig eller nåt, brukar vara så. Höhö
Har betygssnack på idrotten idag sen kan man ju hoppas på att vi får sluta tidigare. Isf ska jag ner på stan och drutta runt ett tag innan jag ska till tandläkaren... fuun! 
Imorn är det sista dagen sen äre lov och det firar jag med att få leka och mysa lite med leah medans robin spelar hockeybockey. Den söta lilla filuren har lärt sig att gå nu också så nu blire full fart i stugan även där, alltid lika gulligt när dom precis har lärt sig att gå och stapplar fram på sina små ben :) myyyys!
Aja nu ger jag upp det här inlägget! See yaaa !

Tjong!

it's beginning to look a lot like christmas

Kategori: Allmänt

Vaknade med en härlig migrän och bestämde mig för att stanna kvar i sängen. Kärlek</3! Ibland funderar jag på om det är en tumör eller nåt för det känns som om jag har huvudvärk hela tiden nu för tiden. Aah vi ser väl om jag överlever jul ;)
Sitter halvdöd på köksgolvet nu och tänkte rensa lite i skafferiet. Antar att robin inte gjort de sen han flyttade in så det kan nog behövas.
¤ 4 dagar kvar till julafton nu bara och jag är så otroligt jäkla glad att snön äntligen bestämde sig för att komma och ligga kvar! Hoppas att den blir supermysig. Och hoppas ni också får en superbra jul!
God Jul i förskott på er allihop! :)

UF-mässan here we come!

Kategori: Allmänt

Jag och Sofia planerar hur våran monter ska se ut på UF-mässan och det kanske är det roligaste vi gjort hitintills. På bilden ser ni mig i hörnet bakom bordet och Sofia i klänningen med hjärtan. Eftersom Elin och Lisa inte var här idag så fick dom inte vara med. Hö hö hö! Synden straffar sig själv!
Vi har iaf ganska roligt, dock så kommer vi ju göra klart den här ganska snart och då är det de tråkigaste kvar.... Att lära mig hur man använder alla dessa jäkla design program.

Fridaaaay

Kategori: Allmänt

WOHOOOO! Fredag idag, hur skönt är inte det då?!? :) Ikväll ska vi hjälpa ella att packa ihop det sista sen imorn så flyttar vi in henne till en ny bostad! :P det blir ju roligt, närmre oss också så då kan man springa ner med tindra när hon saknar eddan för mycket eller när jag saknar han för mycket :P Kulkul! Idag äre uf som står på schemat hela dagen. Bläääää det är inge roligt längre men men så kan det vara. Man kan ju se det på den ljusa sidan, det är ju bara ett halvår kvar typ innan vi lägger ner företaget :) Snart är det lov, och herrejesus vad det behövs just nu. Blir nog en sväng till ljusdal då också. Åka hem till pappi med ella eddan och tindra och hälsa på lite. Mysigos!
Aja nu lär jag starta med det här!
Ha dey gött!
Tjing

The garden's tale

Kategori: Allmänt

Oh herre min gud va taggad man kan bli av att lyssna på viss musik. Sitter och triggar igång mig på Volbeats - The garden's tale. Skulle egentligen ha tränat idag men med tanke på den träningsvärk jag vaknade med i morse så känner jag att jag nog väntar till imorn med att träna Så att jag kan få samma sköna känsla på lördag och söndag igen. Älskar att ha träningsvärk för då vet man att man gjort bra ifrån sig. 
Blir att köpa lite julklappar istället, eller aah ska in och köpa en lite julis åt Leah. Så får jag åka till Valbo i helgen och kolla vidare efter fler julklappar till dom små söta.

1 december och ingen snö

Kategori: Allmänt

Känner mig lite dep att det är 1 december och snön inte kommit hit än, men hoppas att den kommer till helgen för nu vill jag ha snö!
Sitter hos Robin nu och gäspar som en tok, haha och klockan är bara sju!
Hade prov idag och det gick väl som det gick, man kan ju hoppas att det gick bra i alla fall men vi får väl se :)
Tänkte att jag skulle göra klart vårat pepparkakshus idag med eftersom jag inte gjorde det igår men glasyren vart så lös och florsockret tog slut så jag gav upp. Får köpa glasyr i affären imorn eller något och göra klart det sen istället.
Nu ska jag kolla lite på tv och sånt med min lilla halv sambo :)
Hare gött i julefriden!

Babaj som Tindra säger!