tack

Kategori: Allmänt

Just ja, kom även på att jag ska tacka Nadja för att hon gjort om min design på bloggen! Tacktack<3

Up above the world so high, Like a diamond in the sky

Kategori: Allmänt

Sitter i en fåtölj nu ock käkar godis och kollar på scorpion king, den är rätt bra faktiskt.
På söndag fyller min älskade och saknade syster hela 20 år så vi ska åka och hälsa på henne imorgon, längtar som tusan för då får jag även träffa min gofis som jag saknat så mycket.
Hade också egentligen tänkt att åka till ljusdal imorgon men mamma ändrade sig och skulle inte ta bilen till Härnösand så då tänkte jag åka med pappi men han skulle till Annica så jag får åka dit en annan helg ist :) 

Ser fram emot den kommande veckan då vi har projektvecka + att det händer lite mer mumsigt som händer :P
Nu ska jag se klart på filmen sen mysa med katten. HEJDÅ!

I came up with a million excuses..

Kategori: Allmänt

Har nyss gjort varma mackor, mums, tänkte ta mig en goding och sätta mig i soffan och kolla på en film snart. Imorgon ska jag till tandläkaren och sen kommer jag inte orka gå till skolan så jag stannar hemma hela dagen och sover lite och tvättar och städar upp lite eftersom hela lägenheten ser ut som ett råttbo! 

Nej nu är det macktajm! Tjing

I know that we can be so amazing

They say time heals everything

Kategori: Allmänt

Har sprungit runt och haltat hela dagen pga nageltrång. Var ett helvete imorse när jag tog på mig skon och insåg att jag kanske egentligen borde lämnat sockorna i lådan. men jag ville inte utsätta foten för mer smärta så jag bet ihop, det jag inte visste då var att det vart ännu värre när jag började gå mot skolan. Har nog inte sett riktigt klokt ut. Hoppas det försvinner snart bara. haha

Idag skulle jag egentligen ha fått besök av Mr X men han kunde inte komma eftersom hans söta lilla syster fyllde år också skulle han göra nåt mer, men kommer inte ihåg vad han sa. Han får komma nån annan dag istället.. kanske.
Så jag ersatte han med ett gäng pannkakor och ett glas mjölk istället eftersom jag har så dålig fantasi när det gäller matlagning plus att kylen är ganska tom. Får laga något lite mer avancerat imorgon, typ som köttbullar(eftersom vi inte har nån korv) och stuvade mackaroner, mums haha.

Hellogoodbye!



Katastrofalt.. om inte värre!

Kategori: Allmänt

Veckans uppgift här hemma var att rensa ur ena garderoben så lite smått taggad går jag mot garderoben och öppnar den, står sedan och stirrar i 10 sekunder och stänger den snabbt igen! Ändrade planerna för kvällen och ser på filmen som jag skulle se på istället, och angående resten av veckan... ööhöm.. är jag upptagen!

Pappa och dotter, Älskaaaa!!!

Kategori: Allmänt

Måndag

Kategori: Allmänt

Var inte direkt taggad att gå till skolan imorse när jag såg alla vattenpölar nere på marken, men vad ska man göra?, är man dum nog att inte köpa riktiga skor så får man skylla sig själv.
Det var bara att pallra sig iväg och det gick väl bra, vart lite blöt om fötterna bara.

Att ta sig hem var dessvärre lite svårare då det hade smält så mycket att man nästan kunde simma över pölen. 
Man fick gå runt alltihop för att komma över på andra sidan och jag lyckades utan att bli blöt, dessvärre var det en stor pöl tvärs över parkeringen bredvid så det var bara att börja plumsa i snön, om man inte var cool nog att gå rakt igenom skiten såklart, och jag var inte berädd att offra mina redan iskalla fötter för nån dum vattenpöl.
Fast det hade inte spelat någon roll var dyngsur om fötterna ändå när jag kom hem.
Slang bilen var i alla fall där och sög upp det så får hoppas på att det inte blir lika imorgon igen.




Dusch nu, sen en film! ciaao

Nobody said it was easy.

Kategori: Allmänt

Eftersom jag inte orkar blogga och faktiskt helt glömmer bort det om dagarna så är det ju bra med folk som påminner mig. Den här gången var det Ella.

Imorse när jag vaknade så kände jag mig riktigt slö och eftersom klockorna på telefonen inte ringt så tänkte jag att det var lungt och att jag kunde somna om, men jag har för vana att alltid kolla på klockan när jag vaknat så jag kollade för att se hur länge till jag fick sova och i samma ögonblick som jag såg vad klockan var satte jag mig spikrak och klarvaken upp i sängen. Klockan var 08.16 och vi börjar 08.30.
Fan i helvete var väl det första jag tänkte och sen var det bara att skynda mig på som aldrig förr. trots det tog det en hel halvtimme innan jag låste ytterdörren och stegade iväg till skolan. Seg eller vad? 
Livet är inte alltid lätt har jag fått lära mig, och det ligger ju en hel del sanning i det.

Aja nu ska jag sova lite. Godnatt<3

Hej....då!

Kategori: Allmänt

Sitter hos pappa Persson och myser i värmen.
Imorgon hade jag tänkt att göra något för första gången på hela lovet, men vad återstår att se. Skottar kanske lite snö eller städar. Börjar känna att kroppen och hjärnan skriker efter en sysselsättning som inte består i att sitta eller ligga i soffan och sappa mellan olika såpor eller dokumentärer. Så då kan jag passa på att göra lite vettigt medans jag ändå är här.

Nu ska jag se klart bygglov sen sova. Hej...då!

Värdelöst vetande.

Kategori: Allmänt

Just i detta nu sitter jag i soffan i tallåsen med den tjockaste, konstigaste, sötaste, mysigaste och den mest koss liknande katt man kan tänka sig, och insåg precis att vi firar 6 år på min födelsedag. För det var på min 11 års dag för 6 år sen som han fick flytta in hit till tallåsen. Då var han bara en hjälplös liten kattunge som kommit till ett främmande hem, men nu har han vuxit sig stor och tjock och fet och vet precis vart han hör hemma... på en kudde i soffan eller i köket. Nog om det, imorn ska jag städa tvätta och packa och sen åker jag till mi padre och hälsar på några dagar. Efter det åker jag tillbaka till Gävle för att försöka vända på dygnen och börja i skolan igen på måndag....suck.

Nu ska jag bege mig upp till jordens och universums hårdaste och obekvämaste soffa för att kolla på en film och somna av ren utmattning.

Ursäkta för ett helt värdelöst inlägg, (som alla andra) hade bara sjukt tråkigt...


Godnatt!

Nytt år, nya möjligheter.

Kategori: Allmänt

Så var det 2011, det betyder att det är ett nytt år och med det följer även en massa nya möjligheter.
Och varför inte börja med ett att fylla år. Det är i alla fall vad jag tänker checka av först för då har vi det gjort och då slipper jag fundera något mer på det. Nästa check är ett gymkort.