Dööööd

Kategori: Allmänt

Överkörd och död är dom två ord jag tänker beskriva mig med idag. Men hade iaf sjukt kul igår. Strax rullar jag mot Nadja för middag och mys.
Hoppas ni får en fin Lördagskväll.
Hejsvejs!

Goddagens!

Kategori: Allmänt

Behöver hjälp att börja kolla på studentklänning nu! Ska vara nöjd med den och jag är så velig av mig så nu får ni ta tag i det här och hjälpa mig hitta The One! Så kom med länkar och förslag bara. MATA PÅ!! :D

Nu tänker jag ta helg.
Tjo och tjing!

secrets

Kategori: Allmänt

Jag bär på en hemlighet och just nu är det så sjukt svårt att inte kunna berätta något. Låt de kommande 14 dagarna gå otroligt fort så jag får säga vad det är!
 

Jag är snäll, jag vet!

Kategori: Allmänt

Eftersom min syster Nadja aldrig tog studenten så ska hon få äran att vara med mig hela vägen fram till dagen med stort D eller kanske stort S kanske det ska vara. (Ni andra är självklart varmt välkommen att hänga med på resan, men nadja har jag mest förståelse för om hon vill vara med och det SKA hon)  Hon kommer alltså utan tvekan få komma och hänga med mig i allt som har med studenten att göra. ÄVEN OM HON JOBBAR!!! Känn dig inte pressad Nadjapadja men 100 dagars festen är liksom ganska speciell, 50 dagars festen och studentkveckan ;)
Så låt denna vår sätta ribban för hur en riktigt rolig vår och försommar ska vara! 
 
 
PÖSS ÅK HÄJ LEVÄRPASTÄJ!

MAMMAMIA!!!!

Kategori: Allmänt

Lyckan som infinner sig i min kropp just nu, var de länge sedan jag kände. Har haft Estetisk verksamhet, även kallat bild, nu på mörakvisten och vi håller på med Stop motion filmer så otroligt roligt.
 
 
Mitt i allt så avbröts vi av att Sofia, en tjej i klassen, kommer inrusandes och är helt till sig av glädje. Våra studentmössor hade kommit!!!!
Så vi tog en kort paus till att hjälpas åt med alla kartonger (Alla 3or på hela skolan hade ju beställt och det är Sofia och Danne i vår klass som har hant om all studentplanering och de som har med studenten att göra, däribland studentmössorna, så det var ju en hel del kartonger)
Sofia som inte räknat med att dom skulle komma idag tyckte att vi skulle vänta till Torsdag och fredag innan vi delade ut alla mössorna så att hon och Danne kunde planer och se efter om allt fanns med. Sen fortsatte vi med vår Stop motion film och allt återgick till det normala. Men precis när jag satt mig ner för ca 5 minuter sedan kommer det in en annan kille från klassen och säger att vi ändå kommer att få mössorna idag!
 
 
GGGGGIIIIHAAAHWAA KSAFJAJALGNKLADFKAKHHAHAHAHHAAA JAAAAAA!!!!! :D
Studenten känns liksom så otroligt mycket närmre när det händer sånt här. Som om det bara är några dagar kvar! Så nu sitter jag vacker och väntar på min mössa, som jag för övrigt helt glömt bort hur den ser ut. Kanske får en chock när jag öppnar kartongen och ser att den är skitful. MEEEEN jag bryr mig faktiskt inte. Jag ska ju bara ha den på mig en gång och jag kommer säkerligen inte ens komma ihåg att jag har den på mig ;)
Snart kan man börja räkna ner!
 
 
Ha en finfin dag alla söthögar!!!
Ciaooo

klipp klapp plapp flapp FLOPP

Kategori: Allmänt

Sitter och funderar på att klippa mig men har alltid haft frisökfobi och efter mitt näst senaste besök hos frissan drar jag verkligen ut på det mellan gångerna. Nog för att det besöket inte hade något med att klippa hår att göra men jesus vad min fobi steg som en galoperande pegasus.Men ack vilket underbart roligt minne det är såhär i efterhand.
Ska nog ta och kolla mig för och se om jag hittar någon som kan klippa mig nu iaf, för annars lär jag inte ha mycket till hår kvar när studenten knackar på dörren.
 
Nej men allvarligt ge mig tips på en bra hårsalong i Gävle. 
 
Tills dess har jag annat för mig. Tre inlägg idag är rena rama världsrekordet för mig.
Så, ännu en gång, på återseénde gott folk!
 

Behöver stoooor hjälp här nu!

Kategori: Allmänt

Skulle vilja göra om designen på min blogg men eftersom jag inte är så insatt i detta så vet jag ej hur man gör, och google som annars brukar vara världens bästa vän har inte alls visat något större intresse på att ge mig någon bra förklaring.
Så nu vill jag be någon händig människa, med bättre tålamod och större förståelse än mig, att hjälpa mig med detta! är så ofantligt trött på min fula design så det stör.
 
Hör gärna av er vid intresse! ;)
Tjingtjong långkalsong!

Lill prinsen

Kategori: Allmänt

Eddie fick utöva sina kreativa sidor i Tisdags förra veckan. Mosters goprins målade en fin bil... eller bamse.. kanske  spiderman men möjligtvis pingu 

shablalalbalblabalsbaaa!!!

Kategori: Allmänt

Ibland undrar man vad folk tänker med. Ta reda på vad som verkligen sagts först innan man öppnar kakhålet, man sparkar inte på någon som redan ligger. Skrattretande men samtidigt så otroligt tröttsamt och oförskämt! 
 
 
 
Sitt-ligger i jordens obekvämaste ställning i soffan med en matkoma som är kraftigare än en explosion. Helt plötsligt skriker hjärnan efter godis.... HALLÅÅÅ!!! Det är ju inte ens mänskligt, är man såhär jäkla mätt ska man väl inte tro att godis gör saken bättre. Min hjärna verkar inte fatta det. 
 
 
 
 

BraDagIdagSåDetSå!

Kategori: Allmänt

Hahah vilken jäkla sölpära och virrpanna till vän jag har jag. Men man kan inget annat än att älska henne! 

 

oooh ooohohooohoho hohohohoh hohoho hooooo.....hooooo!

Kategori: Allmänt

Leahs magsjuka verkar inte vilja ge med sig...undrans om det verkligen är magsjuka eller om hon är allergisk mot något? Svårt att säga då både jag och Robin haft magsjuka nyligen, men har inte varit med om att det håller på såhär länge, nog för att det bara är blöjbyten och inga spyor så det är ju skönt det iaf. Diarre brukar kanske hålla i sig ett tag också? Matintaget har det ju inte varit något större fel på denna veckan, äter som en häst från och till, allra helst kvällsfikat och hon har inte haft feber. Förhoppningsvis så har det gått över efter helgen annars får vi ta och kolla upp om det är någon allergi eller något. 

Har iaf börjat lite smått med potträning nu. Igår kom vi på en hemmagjord bajssång som tycker är jätte rolig så idag har vi sjungit den varje gång vi suttit på toan, vi läste även några böcker och hade lite tjej skitsnack. Inga överraskningar än men har inte förväntat mig att det ska gå så fort heller, hon som vägrar kissa och håller sig ändå tills hon får på sig en blöja kan det nog ta några veckor för. Men det kommer när hon känner sig redo. Vi får öva lite på hur det känns att sitta på toaringen och vad man ska göra så länge, tids nog blir hon bekväm med det. 
Så nu ska jag sätta mig och skriva en lapp till pöjkan vad dom kan göra så dom inte bara struntar i det.

Nog om bajs och toabesök och fy vilket otroligt onödigt inlägg, men har ingen att prata med nu när Robin och Pontus jobbar och Leah sover så ni får lida.

Ta och lyssna på världen härligaste låt istället, gillar melodin så sjukt mycket och jag blir lika glad varje gång jag hör den!...

  

...och medan du njuter.. eller avskyr, tar jag och hoppar in i duschen och satsar på ännu en ny dag som 19åring! Fyllde ju faktiskt år i måndags ;)

Goderafton mina få, men ack så trogna följeslagare! :)
Jag önskar er en fin avsluting på denna dag och en härlig start på morgondagen!

TJINGELING-PLING!

FRAMÅT MARS!!

Kategori: Allmänt

Så nu är jag frisk förklarad skulle jag vilja säga.
Ett plötsligt glädjerus infinner sig just nu i min kropp!
 
 
 
 
HALLÅÅÅÅ DET ÄR 2013!!!!
Det mesta börjar liksom falla på plats nu, om 1 månad (+några dagar) åker jag på min första kryssning och inte vilken kryssning som helst Studentkryssningen, därefter följer 100 dagarsfesten och sedan 50 dagarsfesten. Om 4 månader (+ några dag) sitter jag, förhoppningsvis, för första gången någonsin på ett flygplan utomlands och inte nog med det, om nästan precis 5 månader står jag med mössan i min hand (full och odräglig? nej absolut inte!!) på centralstation i Gävle och tar studenten. Och innan detta år är slut ska jag ha tagit körkort och har förhoppningsvis ett jobb!
 


2013 ska bli ett år där saker som jag aldrig gjort ska göras, nya människor ska lära kännas, äventyr ska genomföras och livet ska älskas!
Helt klart något som får en människa att vilja blicka framåt!
 

På tal om tråkiga tv program

Kategori: Allmänt

Idag plingade det på dörren och där stod två unga killar och en liten pojke på 2-3 år, antagligen ena killens barn. Någon som gått fel eller säljare var min första tanke.. men icke sa nicke. Istället frågade de mig om vad jag trodde om gud och om jag ansåg att gud hade något namn. Jag berättade artigt att jag inte är så insatt i det här med gud.

 

 

De började prata om bibeln och frågade om jag hade tittat i den något och mitt svar blev kort och koncist "Nej vi har ingen bibel hemma". En kort tystnad och ögon stora som solen på de två killarna, antagligen förvånad över mitt svar. Sedan sa de att jag kunde ta deras broschyr och läsa igenom den och sedan gå in på någon hemsida och läsa stycken ur bibeln.
"De flesta har ju en bibel hemma någonstans... förutom du" 
Inte mer än 3 minuter tog samtalet och det enda jag egentligen kommer ihåg är just den meningen och deras reaktion på att jag inte hade en bibel. 

Det roliga i det här är inte att dom kom hit, det är bara roligt med sådana små oväntade avbrott i vardagen, utan att jag nu, några timmar senare och efter ett X antal omgångars sappande på tvn mellan nyheter, sport, gula små outhärdliga tv figurer som aldrig blir gamla eller dör ut, fiske och film, hamnade framför ett program om Jesus och på det viset även Gud. 

 

Hoppas att eran Lördag är lite mer innhållsrikt!
Godkväll och ha en fin kväll!

 

jahaaa...

Kategori: Allmänt

.. när man äntligen börjat tro att man kanske ändå slipper magsjuka den här gången så kommer den som en käftsmäll och förstör helgens alla planer.
Menmen kan ju vara bra att ha det nu på lovet också, så slipper man få det sen.

Hoppas att eran fredag blir mycket trevligare och bättre än min iaf. Goddagens på er!

Nytt år, nya möjligheter..

Kategori: Allmänt

.. så vi startade året med att rensa kroppen från alla orenheter, eller rättare sagt robin gjorde. Stackarn ligger i magsjuka så snart är det nog min tur att bli mörbultad av de onda demonerna som framkallar denna jävulska sjukdom.