http://dianadb.blogg.se/

Kategori: Allmänt

 
Idag får ni läsa på den andra bloggen om vad som har hänt. Kommer så småning om att stänga ner den här bloggen och helt ägna mig åt den andra. Åtminstonde sluta skriva på den, men det får ta den tid det tar. Ni får helt enkelt kolla igenom båda bloggarna så länge för att se uppdateringar.
Ha en fin dag! 

Sjukstuga

Kategori: Allmänt

Lilltjejen ligger med 39,4 graders feber.. Hon gick frivilligt och la sig för en stund sedan och nu sover hon som en stock, stackars barn. Själv vaknade jag upp med halsont, men det ska inte få hålla i sig. Jag har absolut inte tid med några förkylningar nu när det är sista veckorna kvar.

Slår upp min lilla bok-almanacka och jises vad den är fullproppad överallt nu, fram till den 16e juni. Tror inte att det finns en enda dag där jag inte har något viktigt att göra :) Blir lite mer deprimerad när jag slår upp Måndag den 17e juni bara, veckan är helt tom och det enda det står är på måndagen "ARBETSLÖS", ord som skär i hjärtat på en gammal krigare som jag. Känns ju sådär skit kul, speciellt när man vet att det är skitdåligt med jobb i Gävle nu för tiden också. Menmen, skam den som ger sig. Tänker nog ta ett välförtjänt sommarlov sen ska jag börja leta jobb utá bara fan! :)

Neeej, nu ska jag nog tamé fasiken ta åh tvätta lite och städa upp lite i denna lilla råtthåla :) Ha´t gött!

21..

Kategori: Familj och vänner

21 små ynka löjliga dagar kvar till studenten. Känner mig sjukt taggad och vill inget annat än att det ska bli den 14e Juni och att klockan ska vara: 12.30! SÅÅÅÅÅÅ Otroligt underbart roligt:)

Idag blir det Erikshjälpen med Nadja (mamma?) och barnen, sen drar vi nog vidare till Ella och Eddie för Solhäng och lek :) Måste ju passa på när det är finväder.

Nu ska jag lyssna på världens skönaste låt, Håkan Hellström- Valbog
Tjingeling

Årets första....

Kategori: Allmänt

springtur är avklarad. Gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle gå, även fast det inte gick sådär mega asigt bra, men klarade mig ända hem iaf. 6.6 km lite drygt. och det är ju kanonbra för att vara årets första runda :P

Ska svälja i mig frullen nu sen ta och åka och handla lite, kylskåpet ekar av tomhet. Ha en kanonfin dag allihopa :)

http://dianadb.blogg.se/

Kategori: Allmänt

Ny blogg, men spar denna kommer nog använda mig av båda nu i början. Klaga inte den är just nu under uppbyggnad och jag försöker förstå mig på vad det är jag håller på med :)

Välkommen in och kika:
http://dianadb.blogg.se/

Jippikajej!

Kategori: Allmänt

Har nu beställt mina skor och enligt mina beräkningar borde dem komma i mitten/slutet på nästa vecka! 
Mitt gosehjärta var snäll och betalade dem, tills jag har pengar och kan betala av dem :)

Ni hittar dem HÄR (eller kopierar länken nedan och klistra in i ett nytt fönster)
http://www.sarenza.se/reebok-realflex-racer-intl-s789609-p0000065003

Nu längtar jag och hoppas att dom passar perfekt så jag slipper vänta längre (har väntat länge nog nu), sen är det bara för mig att ge mig ut på en springtur! :D YEEEYY

Gladast i världen känns det som. Känns verkligen som om allt vänder nu och att jag är påväg åt rätt håll!

Imorgon blir det Valbo med mina solstrålar så hoppas på att hitta min studentklänning där!

 

Nu till något helt annat! Tandborstning på barn och chokladbitar till moi! 

Ha en fin fredagskväll allihopa! 
Kram

Otursdrabbad

Kategori: Allmänt

Nejmen vafan en heldag utan telefon, inga problem! Skulle kunna leva utan lur ett tag till tror jag.
Blev dock en aning less för en stund sen. Tog fram en gammal fin väckarklocka för att testa om den fungerade och ställa den i rätt tid. Gick iväg och letade rätt på batteri till den (givetvis hittade jag inga oanvända, utan fick ta ett från tv dosan. Robin kommer halshugga mig!) När jag sedan ska stoppa i batteriet i klockan så är den borta, heeelt spårlöst försvunnen, gick igenom varenda vrå i hela lägenheten. Sådär skitmega ap less man blir..

Aja den dyker väl upp någongång, får försöka vakna av mig själv imorgonbitti... HÖHÖHÖ. Wish me good luck. Har jag tur så vaknar Leah tidigt, då hon somnade tidigt ikväll :)

Godkväll på er förresten.