städ och soldag :) vackert

Kategori: Allmänt

Sådärja! Har städat hela lägenheten nu på en sådär 4-5 timmar. De går inte fort men de blir ju iaf rent och tvättat har jag gjort med. Ett par, tre-fyra, maskiner! Fan så duktig jag är! :) Tänkte jag skulle göra lite fint till mina två raringar kommer hem :)
Robin har varit helt galet glad den här veckan och verkligen längtat till ikväll. Vet inte hur många gånger han har tackat och sagt allt fint för att jag var snäll och erbjöd mig att ta Leah nu så vi fick ha henne lite längre än bara en helg, han är go min pöjk :)
Om fisen är fri från vattkoppor imorn så tänkte vi dra och bada med Tindra och Nadja! Vore ju mysigt. MEn som sagt hon lär väl kanske vara frisk först så man inte sprider massa sjukdommar :)
Nu har vi iaf sagt upp denna sunkiga lägenhet, eller aah Robin har. Usch, Din bostad är verkligen dålig på det dom gör. Känns som att vi bor i nåt slags råtthål ibland. Det kryllar av olika slags insekter eller va de nu är. Är det inte silverfiskar så är det pälsänglar eller något annat snuskigt. Uscha vill bara bort härifrån. Inte gör dom så mycket åt lägenheterna heller. Kommer väl bli fuktskada i hela väggen snart om dom inte lagar sprickorna vid duschen i badrummet som vi ringt om. Men det är deras problem nu. Vi har iaf sagt till så nu är det upp till dom om dom vill skrämma iväg sina hyresgäster med möggel, om det nu blir de vill säga :P
Nu ska jag ut och gå. Blir ju sinnesjuk av att sitta inne när det är såhär fint väder! Synd att jag inte har nån stol som man kan sitta ute och sola på :P hade ju varit trevligt annars. Hoppas ni har ett lika vackert väder som mig för här strålar solen. :) 

Hare fint!
Tjingeling! :)

Saknaden av .... de mesta!

Kategori: Allmänt

Tjenixen! Klocken är 00.40 och här ligger jag i min ensamhet och väntar in min kära pojkvän och Pontus ska komma hem! Känns som om dom varit borta i flera veckor...
Idag har jag i alla fall fått träffa min underbara älsklingar Eddie och Tindra! Känns som om att det var evigheter sedan och jag har verkligen saknat dom. Fast det gör jag jämt oavsett hur lång tid det tar mellan gångerna! Mina sötfisar <3
Hittade en finfin bild på pappa nyss när jag rotade igenom bilderna på telefonen. Plötsligt så kände jag en så enorm saknad av sommaren och lilla fina Oppli och självklart pappsen!

Opsidopsi

Kategori: Allmänt

OOOJ! hade glömt bort den här bloggen! opsidopsi :P
Har inte hänt så mycket intressant sen jag skrev sist heller för den delen :)
Ligger i sängen nu och drar mig lite för att gå upp om nån timme för att bege mig till skolan. NJAAAAA inte okej med ETT eftermiddagspass på en fredag... ser hellre att det var som förut när jag va ledig på fredagar! Aja så äre nu iaf. HSr köpt ett gymkort på friskis och svettis och de ångrar jag verkligen inte. Med tanke på att de förra stället var ett riktigt sluskigt ställe med massa sura gubbar och tanter så känner jag nu att jag hittat helt rätt. Här är dom iaf ung och inte lika sur. 
Nästa vecka är de lov också för den delen. Funderade ett tag på att åka upp till ljusdal och oppli under denna vecka meeeen som vanligt så har jag knappt nå pengar så de får bli på påsklovet istället och då SKA jag dit oavsett vad! Nu när våren smyger sig på här så känner jag verkligen hur mycker jag saknar att vara hemma. Få sitta på isen och angla grilla korv och köra skoter som aldrig förr! Såååå mysigt och de var sååååååå länge sen jag gjorde de. Men antagligen så är all is borta i påsk om de fortsätter att vara såhär fint. Synd men de finns ju så mycket annat som är bra när man kommer hem till älskade Hälsingland, Ljusdal, Oppli och pappa!
Neeej nu ska jag sluta fresta mig själv till ett impulsåk hem. Har verkligen inte råd känner jag. 
Får ta och kliva upp och göra nå vettigt iställe. 
Hare bra! Tjingeling