Sommar, Sommar och sol!

Kategori: Allmänt

ÅÅÅÅÅH jag bara älskar detta väder! Man blir så otroligt glad av att vakna och se att solen skiner och när man sedan går och kollar på temperaturen och ser att det är över ca 20 grader i skuggan blir man bara ännu mer glad! JAG ÄLSKAR SOMMAREN!!!
Jag må vara världens lyckligaste människa just nu. Har allt jag behöver, plus att jag har gjort klart allt i skolan så jag slipper gå dit idag och förhoppningsvis hela nästa vecka! YEEEEAH!!!! :D
Det firar vi med att gå ner på stan (med mig själv) och kolla på lite sommarkläder och kanske en till bikini. Sen ska jag till min vackra sambo och äta lunch tror jag! Men en mjukglass lockar mer kan jag då säga.
Ha en underbar dag i solen (eller vilket väder ni än har) vackra människor!
Tjing

Sommarsommarsommar

Kategori: Allmänt

Har legat i solen hela dagen och myst så nu är man sådär härligt trött, men inte så speciellt brun. Fast det kommer ju senare i sommar när solen lyster starkare.
Nu vill jag bara ha sommarlov. Mest av allt vill jag åka och bada i en  sjö... men det är ju skit lätt när man bor i Gävle och närmsta badstrand ligger 3 mil härifrån. Wi...hooo...
Kan i alla fall glädja mig med att jag har max 7 skoldagar kvar.
Eftersom jag inte heller har något sommarjobb så kommer jag väl få spendera mina dagar framför datorn och ute i solen. Inte för att det är nå fel med det men det hade ju varit kul att få jobba och tjäna lite pengar, OCH jaa jag vill ha rutiner att kunna följa annars blir jag knäpp!
Så har ni ett jobb till övers så kan ni ju slå en pling eller fem.
Nu ska jag käka upp mina jordgubbar!
Tjing!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Igår fick vi en ny polare. Han satt på lycktstolpen som är precis utanför vår balkong hur länge som helst och brydde sig inte ett skvatt om att vi satt där ute och han flög inte iväg när vi drog igång musik eller gick in och ut. När han sedan flög iväg så kom han tillbaka efter en stund och satt ett tag till.
'
Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av Greys och dricka en kopp te sedan ska jag klä på mig och dra iväg till systeryster och gotindra!
Tjing

sjukstugan

Kategori: Allmänt

KOM HIT MED EN NÄSSPRAY NÅGON!!!!
Min dag har varit väldigt händelserik idag. Jag har i princip spenderat hela dagen på ett sjukhus och sett folk dö av alla slags olika sjukdomar och skador, överleva från alla slags sjukdomar och skador, barn som skjuter sina föräldrar och föräldrar som säger upp kontakten med sina barn OCH JAG KLAGAR PÅ EN FÖRKYLNING.
Men nu ska jag pausa mitt Greys anatomy maraton och engagera mig i min älskade pojkvän som verkar vara precis lika sjuk som mig. (Ibland vill jag bara kunna hoppa in i den serien och pröva på åh leva i den som om den vore på riktigt. Allt verkar vara så roligt och sjukhuset verkar vara så perfekt (till skillnad från Gävle sjukhus). Men så är det ju bara en serie med.)
Hare gött allihop!
Tjing

Call me your favorite

Kategori: Allmänt

Uppe med tuppen idag fast än att jag har sovmorgon.
Vaknade av att robin höll på och dona och fixa ovanligt tidigt i morse(vid 7 ungefär) så jag klev upp och har varit vaken sedan dess!.
Hade tänkt att ta mig en runda på gymet men latheten tog över så nu sitter jag här och käkar frulle istället.
Ikväll kommer underbara Leah hit, åh gud va vi saknat henne, och även min kära svärmor.. eller vad de heter och imorgon väntas det två års kalas! Mosters lilla prins blir bara större och större, usch va fort tiden går. Men de är så roligt att se dem utvecklas på samma gång!
En helg fullsmockad med bara massa mys!
Godmorgon alla och ha en bra dag!
Tjing

Har nyss varit och tagit den första av de ...

Kategori: Allmänt

gosmsphoto133666 (MMS)

Har nyss varit och tagit den första av de tre sprutorna för livmoderhalscancer och nu sitter jag hemma och hungrara ihjäl! Hoppas på sol i helgen så jag kan använda mina nya söta skor som jag köpte i tisdags, är riktigt nöjd med mitt val faktiskt. Nu ska jag dricka skit mycket vatten och vänta på mina pannkakor som snart kommer innan för dörren! tjingeling

todeluuue

Kategori: Allmänt

Känner mig helt slut efter ett prov på 2½ timme, ett pass på gymmet och tre timmar framför en jävla naturkunskapsbok. Man kan nog få säga att jag har presterat bra idag. Mycket bra dessutom, då denna bok från helvetet har legat och väntat på mig i tre veckors tid snart och äntligen har jag svarat på alla frågor till nästa veckas prov. 
Frågan är bara när jag ska orka skriva ut den och börja träna på det!
Nu kom gubben min hem så nu sticker jag iväg och pussas lite! Lyckos mig!
Tjing-tjong

Godmorgon Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Förbereder mig inför dagens engelska nationella med en macka och ett glas juice! Wish me good luck!
Ikväll kommer även pontus och natasha hit och ölar hela helgen. Kan ju bli mycket trevligt!
Ha en bra dag!
Tjing!