I don’t care what the people may say about me!

Kategori: Allmänt

Är mitt uppe i ett Navy CIS avsnitt så frågan är varför jag ska göra ett inlägg just nu??
Drar på Bio med min söta Sofie imorgon, hoppas den är grym! Blir mitt livs försa biobesök här i Gävle och antagligen på en sf-bio överhuvudtaget. Tror de är SF i alla fall?? 
Aa men ju så har inte jag tid längre. HEJDÅ!!

I've paid a price and I'll keep paying

Kategori: Allmänt

Tjenixen! Har precis städat av hela lägenheten, eller aa dammsugit bara. Fast mitt rum gjorde jag om lite grann, möblerade lite. Blev väl sådär, men det vart lite mer plats, fast ändå inte? Just nu håller katten på att undersöka rummet, verkar som hon gillar det för hon placerade sig i sängen istället för under den. Om en timme ska jag ner i tvättstugan och tvätta, är inte alls nå taggad! uscha, men det måste göras. så därför ska jag gå och göra mig något att äta nu så jag slipper börja med det efter all tvätt är klar :)

Vi hörs! HEJ!

And I'll make a wish, take a chance, make a change and breakaway

Kategori: Allmänt

Sjukt skönt att vara ledig idag. Fick sova ut riktigt mycket kände jag, och det behövdes. Idag ska jag städa här i lägenheten och tvätta (eftersom jag inte kommer orka det imorgon och på fredag så åker jag till lilla ljusdal) sen ska jag bara chilla resten av dagen.
På återseende. Ciaoo!

Let the rain wash away all the pain of yesterday

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från skolan. Har varit en chill dag idag. Började dagen med ett besök på gävleortens mejeri och efter så skulle vi ha engelska, fast det brukar ju sluta likadant varje gång. Åsa har genomgång och ingen lyssnar och när hon är färdig frågar alla vad vi ska göra och sen är det rast. Efter rasten är alla så ur le på att höra hennes röst och värdelösa engelska så vi sätter oss i olika grupprum och fördriver tiden med facebook eller blogga eller något dylikt tills vi slutar. Nu ska jag börja städa upp lite smått i lägenheten och först och främst ska jag börja med köket då man skulle kunna tro att det pågått ett krig därinne.
Hörs senare. Tjing!

From the look upon your face, I see it’s true

Kategori: Allmänt

Känner att en kopp te och ett avsnitt av Navy CIS var kvällen höjdpunkt! Då jag som många andra inte har någon att "fira" alla <3 dag med. Men Jag har överlevt alla andra år och som de ser ut så ska jag nog kunna överleva även denna. Har inte gjort något speciellt idag faktiskt gått i skolan, skrivit prov, som jag förövrig fick mvg i trots att jag bara tränat en gång, i bilen på väg till ljusdal i fredags, rätt stolt faktiskt. Mitt 3e mvg på ett prov någonsin. GRYMT.
På onsdag är jag LEDIG och på fredag åker jag till Ljusdal och hälsar på!. Stannar till Måndag för vi har hemstudiedag Mån-Tis nästa vecka, och om två veckor är det LOV. Så då kommer jag tillbringa min tid pendlandes mellan Gävle och ljusdal, eftersom min älskade mamma fixade ett 30 dagarskort till mig idag, bara för att det var halva priset just idag, fast eftersom jag är så snäll så får hon tillbaka pengarna när jag fått pengar på mitt kort! 
Nu ska jag se på nån film på 9an. 
Hörs, bra haay!

Hold your head up high and this pain will die

Kategori: Allmänt

RIP Bosse, världens goase och tjockaste katt.
Vi kommer sakna dig<3


Suomen radiokanava

Kategori: Allmänt

Kom precis på mig själv med att sitta och lyssna på en finsk radiokanal och sjunga med på en finsk låt...hmm??
Har suttit i köket hela dagen, eller aa sen klockan 1 när jag vaknade, och gjort lite skoluppgifter och lyssnat på radio, så jag tänkte inte på att det helt plötsligt blev finska. Den stora frågan är varför jag ännu inte bytt radiokanal utan fortfarande sitter och lyssnar trots att jag inte förstår nånting? o.O

Haha nu ska jag försöka få i mig lite mat, varma mackor, och sedan ska jag lägga mig i soffan och se på tv.
Hejsvejs.

Maria Montazami

Kategori: Allmänt

"Det här vattnet är fantastiskt, slutet av marken. Jag älsk
Måste vara den härligaste människan på jorden. Det går ju bara inte att tycka illa om en person som henne.

"Det här vattnet är fantastiskt, slutet av marken. Jag älskar det."
Maria Montazami

operation don't smile

Kategori: Allmänt

Igår var jag och tog bort mina födelsemärken vid öronen och det gick jätte bra, kändes ingenting men det var väl för att dom hade bedövat. När bedövningen började släppa vart det dessvärre mycket värre var som att jag hade sockerdricka i huvudet as skumt. och idag kan jag inte skratta så får försöka vara allvarlig hela dagen, vi får se hur det går. om 10 dagar ska stygnen bort i varje fall. Skönt 

Nu ska jag skriva klart nå skit i svenskan. Hejsvejs