Utkast: Sep. 28, 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon eller snart golunch blire väl.
Känner mig på as dåligt humör idag, Skit väder ute och Leah är just nu den trotsigaste och grinigaste tvååringen som finns känns det som Så tror det får bli en snabb tripp till Ikea och inhandla nåt fint.
Ska börja inreda vardagsrummet i färg nu eftersom jag deppar ihop här inne känns det som. Svart vitt och grått, kan ju knappast bli sämre när jag älskar färger.
Försöker få mig mig syrran annars åker jag och Leah dit själva bara.

Nu ska jag proppa onga full i mat så hon kan söva nångång!
Lev väl! :)

sviniga koppor

Kategori: Allmänt

Leah har åkt på svinkoppor så hon får vara hemma resten av veckan.
Nu myser vi framför Pippi, som hon förövrigt blivit hel tokig i.
Själv sitter jag och funderar på att baka, är så godis sugen nu men vi har inge godis så några chokladbollar kanske skulle göra susen. Men det får bli kvällens funderare. Nu ska jag återgå till Pippi, finns några repliker som inte riktigt sitter än.

Hejhopp

Kategori: Allmänt

Är i full sving med att städa lite här hemma. Kör toan och köket idag så tar jag resten en annan dag.

känner att det här var kanske världens mest onödiga inlägg men behövde vila lite från städandet.
Nu stickar jag igen. Men vi hörs snart igen! :)
TJO OCH TJIM

20.50

Kategori: Allmänt


Jaa här sitter jag klockan är 20.50 och jag känner mig helt jäkla slut. Känns som om att jag har sprungit maraton sen gett fan i att sova i en vecka.
Blir så less, halsen har bara blivit värre under kvällen och nu har jag feber med! Får gå till HC imorn och be dom göra nåt åt det här nu. Kan ju inte gå runt och vara sjuk hela tiden. Dels så har jag ju faktiskt skolan att sköta sen så har jag ju en liten tös här i hemmet som aldrig kommer att bli frisk om jag går runt och är sjuk hela tiden. Stackars lill pluppan min!
Hoppas det blir bättre till imorn.

Får sova med massa kläder på inatt och vattenflaskor i sängen tills Robin kommer hem och kan ersätta flaskorna! :)

Nej nu ska jag bege mig raka vägen till sängen och döö, tänker inte vara sjuk imorn!

Tjing-eling mina sugarbabes! :)

hmm

Kategori: Allmänt

Tror minsann att han där uppe vill mig något ont! Har precis slutat med medicinen efter min halsböld som jag hade för ca två veckor sedan varpå jag vakna i morse med en hejdundrande halsvärk, inte värre än halsböld men känns som att det är påväg en till igen. J*vla skit! Jag som går i sockar och haldsuk och vantar redan. Hur kan detta komma sig.
Aja får kurera mig med 10 liter te och varma filtar och hoppas på att det går över snart :)

Elaka styvmodern..

Kategori: Allmänt

Sitter och käkar på en klubbpinne i brist på godis. Har inte käkat godis sedan i Måndags och kände mig sjukligt sugen på det nu så lyckan var GIGANTISK när jag hittade en klubba i skafferiet. Stackars Leah som skulle ha fått den, känner mig som världens elakaste plastmamma, men handen och huvudet ville något annat.

Bokade studentkryssningen idag också, känner mig inte alls taggad. Kommer ju inte känna någon där, men kände att jag inte kunde låta lisa sova själv i en hytt och jag vill ju inte missa den heller. Men jag får väl hitta några främlingar att sitta med i värsta fall då och jag kommer väl bli taggad så småningom. Det är ju trots allt nästan ett halvår kvar eller typ 5 månader kanske. Same shit.

Neeej nu ska jag låta er vara i fred. Hoppas att ni får en fin kväll alla!
Hej och hopp

Men just ja!

Kategori: Allmänt


Glömde ju säga att lill tösa fyller hela 3 år idag! Grattis på Mosters prinsessa som blir stortjejen nu! :)

Projektarbete

Kategori: Allmänt

Vi håller just nu på med ett projektarbete i skolan som ska pågå hela skolåret. Jag och Lisa har kommit på världens ide. Vi tänkte samla ihop pengar på massa olika sätt och sedan ska vi dra upp till Norrland och göra massa olika aktiviteter. Som att åka hund-spann, köra skoter, vara med på en jakt och kolla på hur man slaktar en ren (kanske) och massa mer saker.
Vi tänkte i alla fall dokumentera allt genom att filma det vi ska göra och genom bilder och sånt.
Verkar sjukt kul tycker jag. Så om ni har något förlag på vad man kan göra uppe i Arvidsjaur eller hur man kan samla in pengar så är vi mer än tacksam för förslag! Känner på mig att det kommer bli en sjukt rolig resa. Både att planera och genomföra den.

Nu ska jag laga gomat till mig själv och sen glo på film/tv. Ha en fin dag alla vackra varelser

sunday morning

Kategori: Allmänt

Jaa då var det söndag igen. Har haft en ganska tuff natt med två barn som har vaknat hela tiden, när ena somnat vakna den andra. Känner mig tömd på energi och vill bara gräva ner mig nånstans.

Meeenmen så kan det gå. Vet nu iaf att det kommer ta ett tag innan jag tar två barn samtidigt över en natt igen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och se på när mitt hem förvandlas till en enda röra. Sen ska jag skjutsa barn och katt till deras mammor och sen bara vara och soooova och inte göra någonting. Tagga till veckan då jag ska köpa mitt efterlängtade träningskort kanske? :P Vi får se.
Ha en vacker söndag :)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Här sitter vi och har morgonmys! Leah äter frulle och jag får så fint sitta bredvid och kolla på. Får inte äta före kl 8 pga min medicin. Tur det är sista dagen imorn.

Idag vankas det 3 års kalas för min andra lilla prinsessa. Så fort tiden går! Nu ska jag tvätta av en liten skitig unge som har frukost från huvud till tår.
https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2271801/images/2012/dsc_0011_505416bee087c3237fd3689f_thumb.jpg
Bilden är från Tindras 2års kalas. Gojäntan min <3
Have a great day! :)

SKÄRPNING!

Kategori: Allmänt

Nu får jag nog ta och skärpa mig tror jag! Glömmer bort denna blogg hela tiden.
Så sen jag skrev sist så har vi fått tillökning i form av en katt, vi har dessutom kattens moder på tillfälligt besök så de härjas hejvilt här... på nätterna dessvärre. Leah är i alla fall överlycklig och hårdhänt. 
 
Robin jobbar och sliter som vanligt men jag och Leah har tagit helg. Just nu sitter vi och äter kvällsfika, eller hon gör. Jag får ju inte äta efter klockan 19 pga min medicin.
Imorn ska vi handla ingredienser till smörgåstårtan som robin ska göra till Tindras kalas och vi ska även fortsätta detta sökande efter en bra present till den lilla prinsessan. Tänk att hon fyller hela tre år redan, eller okeej på Tisdag fyller hon men det är ju sak samma. 
 
Nu har jag världens gnälligaste lilla prinsessa här som slänger mat omkring sig och gnäller på så man blir gråhårig Så nu ska vi bege oss raka vägen ner i sängen!
Ha en bra kväll alleman!
Tjingpling