Idag är en bra dag! Sol och varm och för e...

Kategori: Allmänt

img742 (MMS)

Idag är en bra dag! Sol och varm och för en gång skull blåser det inte så mycket! Tar med mig barnen och min underbara sambo på litr äventyr idag! Mycket trevligt! Tjing

Dansa, Pausa

Kategori: Allmänt

Sitter och försöker skriva en engelska uppsats om människans sätt att överkonsumera. Har suttit i snart två timmar och fått ihop 45 ynka ord. Bara 255-355 ord kvar nu då... Känns som om den här dagen kommer vara lång, tur vi har hemstudiedag så man kan htta på viktigare saker medans man tänker.
Tjing

Skiter i om du är tjock small fin eller ful
Den enda regeln är att du ska ha så jävla kul och du ska
Dansa, pausa, dansa, pausa

Kvällmyser med mig själv, lite godis och "...

Kategori: Allmänt

img739 (MMS)

Kvällmyser med mig själv, lite godis och "min pappa är bättre än din pappa", nu när Robin har åkt iväg på spelning!

Dör i soffan en stund innan denna lya fyll...

Kategori: Allmänt

img604 (MMS)

Dör i soffan en stund innan denna lya fylls med metallmusik och alkohol! Robin ska ju på nån jäkla konsert ikväll. Förstår inte meningen med sån musik! Så jag passar väl på att vila upp mig inför helgen när både leah och tindra kommer! Myspys<3

oj

Kategori: Allmänt

Förövrigt så skulle det stå middag i mitt förra inlägg.
Nadja lärde mig precis hur man gjorde inlägg via mobilen... väldigt avancerat. Fast ne!

Insåg att jag inte ätit något idag förutom...

Kategori: Allmänt

img731 (MMS)

Insåg att jag inte ätit något idag förutom lite fil på lunchen så detta får bli min lunch idag eftersom jag är så otroligt fantasilös!

Gott och blandat

Kategori: Allmänt

Sitter och käkar Gott och blandat och kollar på hockey! För andra gången i år hejar jag faktiskt på brynäs. Ska fundera på om det är ett lag jag ska fortsätta hålla på eller om dem är så dålig ikväll att jag helt enkelt skiter i det.



Tänkte egentligen bara skriva att denna vecka varit bra och att jag överlevde mina tal! Slapp redovisningen i Måndags dessutom. Men kan säga att det var bra nog nära att jag dog idag på svenska talet. Kände att hjärtat satt uppe i halsen nånstans och nästan kvävde mig av nervositet. Känns skönt att mina absolut sista svenska och engelska tal någonsin är gjorda. Eller kanske inte sista, men sista inom lektionerna svenska och engelska.

Tänkte också passa på att gratta min fina Linda som fick barn häromdagen! En underbart söt liten flicka som man bara vill stoppa i väskan och ta med sig hem! Även fast jag inte träffat dom än, men ska nog göra det ändå när jag kommer upp och hälsar på någon gång, kan även ta med mig deras lille son Melvin i samma veva med! :)

Nu har min älskade sambo kommit hem efter ett dubbelt jobbpass så nu stänger jag ner för idag och hoppar in i hans armar och myser till matchen!

Tjingeling-pling!

Ojsan

Kategori: Allmänt

Glömmer som vanligt bort denna blogg! Inte lätt när man har ett minne som en guldfisk.
Sen jag skrev sist har de hänt en del i mitt liv. Jag och min fina Robin har flyttat till en lägenhet i bomhus centrum. Mycket trevligt! Sen har väl det egentligen inte hänt så mycket mer intressant men de händer ju knäppa grejer hela tiden som man som vanligt glömmer. :) Hade en fantastisk påsk hemma hos pappa som jag inte varit hos på nästan ett halvår, så de va kul att få komma upp dit och bli som barn på nytt. Hade pulktävling och grillade korv ute på gården, åkte madrass i trappan, gömde påskägg och åt godis så de nästan fortfarande gör ont i magen. MEN de är bara påsk en gång om år!
Nu ska jag sätta igång och träna på ett tal vi har imorn......och till ett annat tal till på torsdag.
Känns helt brutalt att behöva ställa sig upp inför klassen och prata, att dessutom måsta göra det två gånger på en vecka är som en käftsmäll.... inte kul! Vi har även ytterligare ett tal på torsdag i engelska, men de är inget vi kan träna på och vi är dessutom i små grupper när vi gör det så det känns lite bättre.
Men innan jag börjar träna ska vi nog kolla på en film :)
Ha de fint! Tjong!