Två viljor, en utväg

Kategori: Allmänt

Är några klick ifrån denna drömutbilldning just nu!
Något som jag velat så länge och äntligen har jag hittat det....
Men varför är jag inte lika glad som jag borde vara? Varför har jag inte redan anmält mig till denna utbildning? Varför har jag skjutit upp det i två dagar? Känns som om jag bromsar in mig själv i en uppförsbacke där jag borde ligga på högsta växeln och bara fortsätta trampa, trampam, trampa! Istället känns det som om jag rullar bakåt, nästan ramlar omkull.
Jag vill inget annat än att ta mig upp för backen, men jag är för trött för att ens behöva tänka den tanken och om jag stannar upp för att vila så kommer krafterna kanske tillbaka men inte motivationen.
Två viljor en utväg... 
 
Avslutar med en kort och ful mening! kanske väcker den min motivation till liv... i nästa liv!
SUUUUG RÖÖÖÖV!
Godnatt!
 

Jag tjatar inte!!!!

Kategori: Allmänt

Känner att ni får ta och prata ihop er lite nu! ;) En telefon är såååååå mycket bättre och mer värt än en resa! :P Iaf ett litet bidrag till en telefon skulle vara något! Så kom igen alla! Jag VET att ni läser detta och tänker, "Fan va hon tjatar om pengar och den där jävla telefonen hela tiden!!!!!!" men jag kan då svara med att "JAG ÄR STUDENT OCH FATTIG SOM EN KYRKRÅTTA!!!!!! ATT SPARA TILL EN TELEFON SKULLE TA MIG ETT HALVÅÅÅÅR, KANSKE MER EFTERSOM JAG INTE KOMMER HA NÅGOT JOBB I SOMMAR OCH VILL NI KUNNA FÅ TAG I MIG SÅ ÄR DETTA EN RIMLIG PLAN. ANNARS FÅR NI VÄL SKICKA RÖKSIGNALER RESTEN AV MITT FATTIGA LIV!!" sug på den ni! ;) och hoppas att ni får skuldkänslor nu! :D hahah
Pussssss!

Aaahjustee

Kategori: Allmänt

Har haft funderingar på att börja mer med secondhand kläder. Jag menar man kan köpa så otroligt mycket snyggt för en billig slant OCH det är bättre för miljön. Visst är det väl roligt att gå omkring i butiker med massa nya kläder och bara sukta sig efter en 600 kronors klänning men åh andra sidan så kommer den klänningen såsmåning om till en seconhand butik och får sedan hänga där. Man kan hitta så mycket mer annorlunda kläder på sådana ställen med. Man behöver ju inte ens gå in i en seconhandbutik längre, Blocket, Tradera och alla Facebook sidor är ju jättre bra om man inte känner att man vill gå till en butik.
Själv så älskar jag att flanera runt på ställen som Erikshjälpen, myrorna och loppisar. Så sjukt många ideer man får och vilka pengar man kan spara in. 

 
 
(Snart köper jag mig ett torp på landet och har självförsörjning. Väver mina egna mattor, låter mina höns gå lös överallt på gården, syltar, förvarar och hugger ved till vinterförådet. Snacka om att leva i idyllen utan några måsten och kanske slänger jag den där förbannade klockan som kan göra en tokig ibland. Det vore iaf något att sikta på längre fram i tiden.)

Skrämmande..

Kategori: Allmänt

..hur lättlurad man egentligen är! och varför tänker man inte mer på vad det är i maten man stoppar i sig?
Det kommer iaf bli ett av mina livsprojekt!
 
Klicka Här för att läsa mer.
 
 

Hopplöst kär..

Kategori: Allmänt

..i en klänning som inte säljs längre.
Perfekt studentklänning dessutom. Hur ska man kunna hitta någon annan lika fin nu när man redan fastnat för denna skönhet?!

Någon som vill sy? ;)

Man skulle varit född till en miljardär!

Kategori: Allmänt

Är i stort behov av en ny telefon då den jag har nu(lånat av Ella) börjar balla ur och jag vill ju inte ha sönder en telefon som inte är min, vill inte ha sönder någon telefon såklart, absolut inte någon som inte är min. 

 

Så Du där ute som går omkring med 4000 kr i bakfickan och inte har något att lägga ut dom på, ge dom till mig! ;)
LGn som jag har varit sugen på har äntligen släppts i Sverige och till min och många andras förvåning så var den mycket billigare, endast 4500, och en femhunka kan jag ju lägga ut själv! ;)

Om inte annat så kan det ju bli en tidig eller sen julklapp, födelsedagspresent eller varför inte en bröllopsgåva (om jag någongång gifter mig så kan jag ju iaf ha fått en tidig bröllopspresent) annars så är det ju den ultimata studentpresenten, fast åh andra sidan så är en utomlandsresa mycket bättre som en studentpresent men om alla lägger ut 1000 kr var och ger till mig så har jag ju både en telefon och en resa till något varm och soligt land! Så vad säger ni? Är ni såld och känner att "hjälp, denna tös behöva verkligen mina pengar".

OCH tänk vad mycket fint jag har gjort för att förtjäna denna telefon! 

 

Jag tycker iaf att jag är värd den! :) 

Bilder från Åre

Kategori: Allmänt

Väldigt få men ack så fina bilder ;)

Här nedan tågar vi in bland fjälltopparna uppe i åre.


Till min stora förvåning så är min kamera bättre än jag trodde, denna bild är tagen från bilen. Inte kanske världens finaste bild men ändå


Lisa in action, full färd med att laga lyx middagen...Nudlar


Den här bilden är tillägnad mamma, då hon blev tokig i stolarna där uppe (skickade bilder på dom)


Årets viktigaste match, Lisa vann


Efter några dagar med endast Nudlar och mackor till middag och lunch så bestämde vi oss för att slå till med hemalagad pizza... SÅÅÅ värt det!
 
Eftersom vädret inte var det bästa så fick vi inte med några bilder från när vi åkte hundspann, Inte heller när vi åkte skidor då vi antingen låg på backen och försökte ta oss upp, och när vi väl hade fått till rätta knycket så blev det snöstorm, men vi hade så otroligt trevligt och mysigt änd. Jag hade kunnat flytta dit!

Godafton!

Kategori: Allmänt

Lovet är slut och jag har precis kommit hem från 4 underbart sköna dagar i Åre. Utvilad och full med ny energi. Bilder kommer senare.
Imorgon börjar allvaret igen och hoppas att min energi räcker ända till påsklovet.
Med det tackar jag för mig!
HEJSVEJS!!