Detta inlägg är tillägnat min lilla prins!

Kategori: Allmänt




MOSTER SAKNAR DIIIIG!!!!!!

money money money

Kategori: Allmänt

Känner att det verkligen är dags för ett par nya skor och en ny vinterjacka synd bara att fattiga studenter som mig inte har råd att köpa båda på en gång. Det är inte någon fin skäl som skulle vilja sponsra mig med lite pengar? (A)
Vänligen hör av er om ni skulle vilja ställa upp! puss

It's not over

Kategori: Allmänt

Ännu en värdelös Tisdag står framför mig! Var så trött i morse att jag inte hörde när telefonens alla alarm ringde. Men vaknade efter ett tag när dom hade slutat ringa. Kan ju säga att jag fortfarande är sjukt trött och skoldagen har inte ens börjat än.. hmm hur ska jag orka vara kvar till klockan 20.00 kväll? Får se om ja lever eller inte :P

This is the point of no return

Kategori: Allmänt

Sisådärja! Klev upp 5 imorse, klädde på mig och gick ut till bussen sen fick jag sitta på stan och vänta på nästa buss i 20 min i minusgrader innan bussen till fjärran kom. Vart en halvtimmes motionssim för min och Sofias del. Kändes sjukt tungt att behöva kliva upp men när jag väl var där så var det nästan värt det. Var även där i igår och simmade en timme på idrotten, men det får vi inte räkna med i veckoredovisningen.. men det var ändå träning.
Känns bra att äntligen ha kommit igång med träningsprogrammet på allvar i alla fall.
Förutom simningen i morse så har jag varit på gymmet i måndags och tisdags och herrejesus va svag jag är! Trodde faktiskt inte att jag va sådär svag. Men det ska bli ändringar på det nu, om 7 veckor äre jag som är BIFF!
Ikväll äre Bomhus, pannkakor, (nhl kanske) och clementiner som gäller! För efter veckans hårda träning, som inte är slut än, så förtjänar jag pannkakor med go sylt och massa bär och annat gott och sen ett gäng clementiner som efterrätt. Yummie! Ska även träffa min pingla Sofie! Mycket skoj!
Man kan helt enkelt säga att den här dagen kommer bli awesome! Trots att vi har den värsta lektionen kvar. Men då äre bara i med öronplopparna och lyssna på musik tills vi slutar!
Men aja blablabla, Suck it! Tjingtjong!


A glass of water longing for the ocean

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och skriver prov... Jippi! kul att man fått sova ut inatt och tränat på provet så man känner sig pigg att tänka klart .... fast nej! Får ta och ändra min taktik lite tror jag! Haha
Idag är det i alla fall fredag. Så sjukt skönt! Slutar tidigare med då vi ska på möte med våran handledare. En till positiv sak är att jag äntligen börjar bli frisk. Halsen är nästan helt återställd och det är bara näsan som är jobbig nu + torr hostan! Känns som om att jag käkat sand! Men det försvinner till måndag för då ska jag TRÄNA! :D YEEEEEAH!
Ha en trevlig helg alla för det ska nog jag ha!

Mer jul!

Kategori: Allmänt

JAG VILL HA JUL!!!!
känslan när man står och förbereder julen med att lyssna på julmusik och baka lussebullar, pepparkakor och knäck i mängder är så saknad! JAG LÄÄÄÄÄÄNGTAAAR !!!
Ibland skulle jag vilja ha jul fler gånger om år bara för att det är så mysigt!
Så trött på hösten nu så jag blir ju deprimerad av bara tanken på att behöva vakna på mornarna och inte veta om det är för varmt för halsduk eller om det är dags för vantar och mössa. Eller att behöva gå till skolan i regn... Det värsta som finns! då är det fan bättre med snöstorm!
Nu ska jag sörja min dödsförkylning och tagga inför en låååång, kall och regnig dag ute i skogen med skolan imorn... Jiii....ppi..... blääää! -.-

Ibland händer det saker som bara inte ska hända

Kategori: Allmänt

Det första man fick höra på radion när man vaknade i morse var att det varit en bilolycka i ljusdal inatt och att en av dom 4 killarna dog. Mina tankar går till familjen och till alla som kände matte. Vila i frid! Tankarna går även till de övriga som var med i olyckan. Ni hade tur <3
Sånt här får verkligen en att tänka till och inse att man ska ta vara på sina nära och kära!
Till råga på allt skit som hänt på morgonen så har jag åkt på en sjuhelvetes halsvärk vilket troligtvis kommer resultera i en halsböld igen... Så nu slår jag på depmode och lägger mig under täcket tills skrutten vaknar då blir det film och mys. Sen ska vi se om jag kan försöka få hem henne eller om jag väntar på att någon kommer och hämtar henne. Föredrar det sista!