I can tell that you're tired of being lonely

Kategori: Allmänt


Har Tindra och Eddie här idag och imorgon! Så söta min hjärtan<3 
Idag har vi badat i diskhon i köket och eftersom båda promt skulle bada samidigt blev de väldigt, väldigt trångt, men det gick och båda var glada och nöjda och köket blev rent och fint eftersom de kom vatten nästan överallt... typ :)
Jaa nu sover dom små liven för fullt, mamma med tror jag och snart är det väl min tur att få falla in i drömmarnas värld. Har haft så sjuka drömmar den senaste tiden så jag vet inte vad. 
Ursäkta om det fattas något T lite här och där men knappen är glapp eller någo, den har i varjefall nästan slutat funka! aja go kväll på er allesammans.
Godnatt och Hejdååå!


And we don't know how we got into this mad situation

Kategori: Allmänt

Dyker ner under alla täcken och kuddar och hoppas på att jag somnar och blir väckt när sommarlovet börjar. Känner mig så sjukt trött hela tiden så lusten att göra något, försvinner totalt. 
Förra veckan började jag min apu på INDISKA och de är väl.....kul....??? fast nee. Helt ärligt så har det varit helt värdelös från första början och man brukar säga att "det blir vad man gör de till" men jag kan inte göra de bättre än att de blir kasst, för hur jag än försöker så blir det tråkigt och jobbigt i slutändan. Eftersom mina fötter inte är van vid att stå en hel dag så har de varit exra jobbigt för dom att gå till och från stan varje dag, så när jag kommer hem och lägger mig ner är de i princip kört att ens försöka resa på sig igen, gör så ont i hälarna. Sackars mina små fötter<3. 3 Dagar kvar sen är de slut på apu'n och illbaka tillskolan som gäller och ska jag vara ärlig står jag hellre i lagre på indiska än at behöva illbringa dagarna framför daorn.... BLÄÄ! aja nu var det mycket klagomål på mig här, så därför sänger jag boken och slaggar lite istället. 
Lev väl gott folk! Godnatt och Ajö

Vill bara ha dig här, vill ha dig nära. Du lyser upp min himmel som den vackraste stjärna

Fix you

Kategori: Allmänt

When you try your best but you don't succeed 
When you get what you want but not what you need 
When you feel so tired but you can't sleep 
Stuck in reverse 

And the tears come streaming down your face 
When you lose something you can't replace 
When you love someone but it goes to waste 
Could it be worse? 

Lights will guide you home 
And ignite your bones 
And I will try to fix you 

And high up above or down below 
When you're too in love to let it go 
But if you never try you'll never know 
Just what you're worth 

Lights will guide you home 
And ignite your bones 
And I will try to fix you 

Tears stream down your face 
When you lose something you cannot replace 
Tears stream down your face 
And I 

Tears stream down your face 
I promise you I will learn from my mistakes 
Tears stream down your face

And I 
Lights will guide you home
And ignite your bones And I will try to fix you

I'm head over heels goddess of mine

Kategori: Allmänt

Spelar ingen roll hur ofta man hör den eller inte, men Curly Sue måste vara den bäste låten som gjorts genom tiderna. Jag tröttnar aldrig! 

I'm not ever alone

vem lämnade vem

Kategori: Allmänt

Chillar i sängen med min älskade katt! har aldrig uppskattat att ha ett husdjur så mycket som idag. Att vakna upp i lägenheten och komma ut i hallen utan att ha en katt springandes runt fötterna på en, kändes helt otroligt tråkigt och tomt vare! Så när jag hade kommit hem och låg i soffan och höll på att somna så hör jag dörren låsas upp och nån som kommer in. "jaha va fan äre här nu då? Vem äre som har nyckel till våran lägenhet????" vart faktiskt rätt rädd att det skulle vara en galen yxmördare eller nåt, aah så gick jag ut i hallen.... och där står mamma??, i full färd med att ta av sig alla ytterkläder! "WTF det är inte söndag än" tänkte jag, så jag frågade vad hon gjorde hemma och hon förklarade att hon hade blivit sur och åkt hem igen. Höjdpunkten var ändå när jag såg kattburen med min älskade katt i! världens bästa<33 
Så idag har vi haft en gosa dag. Eftersom jag hade migrän så somnade vi båda i soffan efter en liten stund och nu ligger hon här och breder ut sig över halva sängen! Trött liten tös :)
Jag ska sova jag med snart så Godnatt!

woohoo!!

Kategori: Allmänt

fick tillbaka min älskade katt <33

talking to the moon

Kategori: Allmänt

GÅR hem och hoppas på att jag ska kunna sova bort denna jävla migrän, eftersom jag inte tål huvudvärkstabletter (troligtvis, eftersom jag får kramper i magen av dom)! usch och fy! bläää! 
HAde hellre varit sjuk nästa vecka och veckan efter då vi har apu! hatar det !!!!

Ain't no sunshine

Kategori: Allmänt

Tiden med min kissekatt slut nu. Mamma kidnappade henne imorse så hon ska kunna gå ut, vet att hon inte kommer gilla det, INTE jag heller! Kommer bli ap tomt i lägenheten nu och eftersom mamma algrid heller är hemma så kommer jag bli HELT ensam! nej men det är lugnt jag får väl skaffa mig en låtsas kompis att prata med. Som Alfons ungefär...
Sitter i alla fall i skolan nu och har sjukt ont i magen och migrän. Funderar på att gå hem men det toksnöar här och jag orkar inte gå i snön. Men får se hur jag gör snart kan ju inte sitta i skolan om jag mår såhär. Känns som om jag ska kräkas vilken sekund som helst! BAJSBAJS! :(

Tuff brud i lyxförpackning

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och skriver ett "brev" till en fejkfigur om hur det är att vara pappa...? hmmm. Förstår inte riktigt hur våran lärare tänker när hon vill att vi ska skriva om hur det är att vara pappa. För det första, jag är tjej. För det andra så har jag inga barn. Haha. Aah men får la se hur det går! 

På fredag skulle tydligen Maria till gävle och vara med Sofie och då skulle tydligen jag också vara med dom! Blir väl bra det i guess. Men när det är maria som planerar brukar det oftast sluta med att det inte blir nånting :) Sen på lördag kanske jag drar till ljusdal och hittar på nåt trevligt om jag hittar sovplats, annars sover jag väl i ett dike eller något liknande :)

Nån timme kvar på skoldagen bara sen sticker jag till valbo med Aggan och Sofie och leta en klänning till kryssningen och så ska jag nog fan in på ikea och köpa lite grejer till rummet, men först ska jag gå igenom varenda hylla på varenda klädaffär i jakten på den perfekta klänningen. Ska nog fråga om sofie G ska med också kanske =)

Berättelsen om en dag i mitt liv

Kategori: Allmänt

Extreme Diana makeover
Varnar känsliga läsare för starka ord och en hel del stavfel(trötthet)
Igår gick jag förbi en frisörsalong här på brynäs och beställde en tid idag för att fixa min ögonbryn, eftersom jag är helt oduglig på det. Så jag gick dit imorse vid 10 och hon placerade mig i en sån där stol som man klipper håret i. Fine tänkte jag, (eftersom jag aldrig gjort något liknande förut och inte visste hur dom gjorde när dom skulle noppa ögonbrynen) så tog hon på mig en sån där krage man får när man ska klippa sig, min andra tanke var "jaha??, ja hon ska säkert färga dom med, så då kanske man behöver ett sånt där skynke?". Sen tog hon fram en sax och så ställde hon en fråga om hur jag ville klippa mig och jag svarar helt utan att tänka "bara topparna" och så börjar hon klippa. "VAFAN!! va håller jag på med? att jag ens svarade på den frågan??" men jag lät henne klippa mig(hon såg så elak och sur ut så jag vågade inte säga något) och sen var det dags att göra ögonbrynen, på riktigt den här gången. Så sa hon att hon skulle ta en brun färg så att det gick in med håret men inte vart för mörkt. Hon kletade på färgen och tog undertiden en annan kund, 20 minuter senare var det dags att ta bort skiten och tro på fan att det vart SVART! Det roliga var att hon sa att den passade perfekt på mig och blabla nåntingnånting... Jo tjena! :O aah så nu ser jag ut som.. jaa jag vet inte vad!
Tur för henne att det bara kostade mig 260 kr att göra allt annars vet jag inte vad jag skulle gjort, börjat grina eller nåt.. fast ne.
Jaa eftersom jag ändå var i full gång så tänkte jag att jag skulle färga håret, så när jag kom till sandviken så sprang jag in och köpte mig hårfärg för att jag sedan skulle färga håret hos ella, var det tänkt i alla fall. Men dom hade visst betalat in en sån där BigBrother grej så dom kan se live hela tiden, och där satt jag fastklistrad och väntade på lite action och glömde helt bort min hårfärgstub som låg i väskan och bara väntade på att få bli använd. Ingen action och ingen hårfärgning blev det i alla fall och det var inte förns i slutet av kvällen strax innan jag åkte som nadja sa nånting om att jag hade kunnat färga håret hos dom, det var då jag insåg att det ju egentligen var själva planen från början! Så då ska jag färga håret imorgon eller på fredag ist. Efter att ha spöat på ella lite så skjutsade tomas mig till bussen till gävle som det förövrigt inte fanns en enda tjej på utom jag, kände mig omringad. När jag kom till gävle så gick jag till nästa busshållsplats, eftersom jag inte orkade gå hem ikväll, och tro på fan att jag missade bussjäveln med 3 minuter! så då var det ju bara att sitta och frysa ihjäl i 30 minuter till innan nästa buss kom och samtidigt som jag nästan dog ute i kylan, dog min telefon! Sen när jag äntligen kom hem gick jag raka vägen in på toa och sminkade av mig och borstade tänderna och sedan bums ner i sängen, som var överfylld med katthår kattj*vel!! (men man ska inte skylla på katten, det är jag som får lära mig att bädda) tur att jag fick bort det mesta annars hade det varit extreme katt makeover imorgon!
Det var min otursdrabbade dag, fast om man tänker efter så var den inte mer otursfylld än någon annan dag faktiskt. Bara att jag tänkte mer på det idag än vad jag gör i vanliga fall.
Slut
Godnatt

the story of the impossible

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på 99 sakner man måste göra innan man dör.

Erik och Mackan är ju bara för sköna!
Det vore ju ganska kul att pröva på att hoppa bungyjump eller att åka en sån där fläktbåt, såg hel roligt ut.
Kanske ska göra mig en egen sån där lista. Har ju några år på mig att genomföra allt.
Nu har inte jag tid med det här mer! hörs nå, haay!

En tusenmila marsch börjar med ett första steg.

Kategori: Allmänt

"People change,things go wrong. Shit happens, life goes on."
Ny månad och nya möjligheter
Känner att det verkligen behövdes ett lov nu! är helt slut och orkar inte göra nånting. Har legat och degat hela dagen sen jag kom hem från valbo och känner att det är vad resten av sportlovet ska handla om.
Nu är det chilling-in-tha-soffa-framför-en-film-time som gäller!
Hörs, bra, haay!

"People change,things go wrong. Shit happens, life goes on."