sjuk

Kategori: Allmänt

Vaknade i natt runt 1 av att jag inte kunde röra mig och knappt kunde andas för att näsan var helt igen täppt.
Skickade iväg ett sms till mamma om att det inte blev någon skola för mig idag och troligtvis inte resten av veckan.
Så nu har jag legat i sängen hela dagen utan att göra ett skvatt, eller vad det heter, har kollat igenom massa gamla bilder och shit vad roligt det är :P
Nu sitter jag och funderar på om jag orkar kliva upp och göra något att äta åt mig eller om jag ska vila en stund till.
Såna här dagar skulle man ha någon som lagade maten åt en! men eftersom mamma är i tallåsen hela veckan får jag göra all mat själv.


Hittade ett väldigt gammalt kort på Nadja, Ella och mig

1 advent

Kategori: Allmänt

Idag är det första advent och det betyder att det snart är jul, helt sjukt, jag längtar så jag spricker!

I helgen (lördag,söndag) så har jag varit hos nadja och hjälp henne att packa till flytten och givetvis lekt med Tindra, jag är en stolt favorit moster till en favorit systerdotter, för jag tror faktiskt helt ärligt att jag är hennes favorit moster! *STOLT*

Eftersom jag är hemma ensam hela veckan så har mamma lagt allt ansvar på mig så nu ska jag försöka komma ihåg att vattna blommorna, vilket inte gick så bra förra veckan och troligtvis kommer gå lika dåligt den här, laga mat, diska, städa och tvätta även sköta posten och ja vad gör man mer som "hemmafru"?  göra ett pepparkakshus kanske? jaa det tror jag nog att jag ska göra =)
Fast tvättat har jag redan gjort så det kan jag inte göra mer för tvättmedlet är slut. 
Och städat har jag med gjort... i alla fall mitt rum och efter att jag bytte gardiner blev det plötsligt mycket hemtrevligare i mitt rum, nu fattas det bara värme? tror faktiskt att mitt element är trasigt för det är iskallt hur mycket jag än vrider på det, och det gillar vi inte!

Nu ska jag käka lite godis och kolla på "A Christmas Carol" söt film det där.
Lev gott och ät gott!
Tjenixen

Oj...

Kategori: Allmänt

.. jag glömde visst att jag hade en blogg, haha kom på det för en stund sen.
Gör nog inte så mycket ändå. 

Ikväll kommer Dennis och Katharina hit så jag och mamma läre gå och handla mat strax så dom inte svälter ihjäl.

Imorgon ska jag på hemligt uppdrag i Ljusdal ... mohahahah .... kanske :D 


Lev väl, Hejsvejs

30 skoldagar kvar till jullov = 44 dagar med helgerna

Kategori: Allmänt

När snön äntligen bestämde sig för att komma så föll den över hela Sverige verkar det som. Men det gör ingenting för min del jag tycker bara att det är roligt :D fast jag skulle behöva ett par nya vinter skor och en vinter jacka men kände att det var väldigt dyrt med en jacka för 2900 kr om man inte vill se ut som en michelin gubbe, så får fortsätta mitt sökande efter en billig jacka och rikta in mig på skorna så länge. Det funkar ju inte att gå omkring i ett par tygskor kände jag idag när jag var på väg ner på stan. Men det finns dock inga pengar till varken skor eller jacka så jag får väl hoppas på att jag vaknar imorgon och är miljonär eller något! Det skulle ju vara mysigt! =)

Snart ska jag gå ner och möta mamma vid tåget så ska vi handla mat och sen tror jag att jag ska köpa en julklapp till Eddie så har jag i alla fall köpt en julklapp till honom men fler ska det bli och Tindras köper jag efter den 30e när jag fått pengar, funderar på vad hon kan tycka är roligt att leka med, skulle tro att allt är roligt för henne =) 


Hejsvejs kött!

5 inte allt för stora och dyra grejor!

Kategori: Allmänt

Diana vet vad hon vill ha i julklapp nu! 5 inte allt för dyra grejor till hennes väldigt tomma rum

EXPEDIT, Bokhylla   ENGAN Nattduksbord 
MALM, sängstomme (minsta är 140)  resårbotten (140) 

TULLSTA fåtölj





Sen tycker jag att mamma, appråpå sängar, kan köpa lite fler lakan till min säng!  




Tycker ni kan vara snälla att köpa i alla fall en sak av dom till mig i julklapp, men prata ihop er och köp helst alltihop :D

filurer och krusiduller

Kategori: Allmänt

Japp nu är jag äntligen här, i Ljusdal! Som jag har längtat för att få komma hit! :D Superduper kul!
Måndagen spenderades med agnes, sofie, pirre johanna och sofies lilla henric. haha vi hade sjukt kul och det var skönt att få prata av sig lite och mysa med dom!
 
Igår (2/11) fyllde farmor år så jag passade på att gå upp och hälsa på henne och farfar och prata lite, mycket trevligt, även faster evis och mikaela kom dit så man fick träffa dom med! Passar på nu när man ändå håller på och är i ljusdal att träffa släkten lite, man vet ju aldrig när nästa tillfälle kommer.

Just i detta nu sitter jag hemma hos pappa och gosar i värmen! så mysigt så. Pappa sover och jag funderar på att göra det samma. Imorgon ska jag städa hela huset hade jag tänkt sen får jag förhoppningsvis super god mat, som vanligt när man är här hos pappi, bortsett från ibland :)

Förövrigt tror jag att jag har träffat alla filurer jag ville träffa, utom en liten krusidull men DEN/DET får jag nog åka hit och träffa en annan helg, för nu tänkte jag vara hos pappa och chilla ett tag och bara ladda om inför den kommande veckan.

Lingonsylt och godnatt