She give me money, when I'm in need

Kategori: Allmänt

Nanana.... Sitter här och försöker skriva en matlista på god mat och har kommit på två ynka maträtter... fantasilöst eller vad?! Får söka mig framåt i det stora matfältet på internet.
Tänkte att man kanske kan skapa nån slags av veckomatlagning eller liknande. Det senaste året har det nästan bara varit improvisation och vi har typ sängt ihop nåt bara, och sen blire ju so much easier att handla om man vet vad man ska äta. Eftersom mamma dessutom kommer hem sent så blir det att vi får äta ganska sent med, men om jag då vet vad vi ska äta kan ju jag laga maten... om det inte är nå skit avancerat, men sån mat håller vi inte på med i det här hemmet, inte jag i alla fall. Dessutom har jag varit på matlagningskurs på Oppli Deluxe hela sommaren så lite skills har man ju fått, resten sitter i generna.
Är skapligt sugen på att börja träna med, har funderat på om mamma ska få ta hit crosstrainerna från tallåsen så jag kan börja röra mig på den. Sjukt effektiv. Men vi får se om hon tycker samma som moi. Annars hämtar jag den fan själv och släpar den hit om det ska behövas. Inte för att det finns nån plats för den här egentligen men får trycka in den i nåt av hörnen i rummet eller nåt. Annars får jag väl köpa gymkort helt enkelt.
Time to write the list! Hörs inom kort! tjenixen!