JAJJAMEN!

Kategori: Allmänt

Jaa barn är otroligt söta, men man kan ju undrar om det finns demoner i dom.
Leah tyckte min telefon skulle simma lite så hon kasta ner den i toan, och nu funkar den inte.(den går att slå igång men knapparna funkar inte så jag kan inte slå in Pinkoden och telefonkoden) Så mina vänner och min kära familj, skicka röksignaler om ni vill något, facebook kan ju vara en fördel också, eller mail men skicka gärna ett par dagar innan så jag hinner se i föväg om det är något viktigt. 
Tror nog tamefan att jag gräver ner mig snart, varför ska allting hända mig jämt?

Tips från "coachen"!

Kategori: Allmänt

Letar ni efter billiga löparskor så rekommenderar jag denna sida. Ska nog själv ta och beställa ett par. Annars så är denna jätte bra om man letar små storlekar som mig. Tror även att ni som har vanliga storlekar kan hitta sidor till billiga löparskor här.
 
Känn er inte pressad men så fort jag har köpt mig ett par skor så är det obligatosrisk med en springrunda med mig för att få upp mitt dåliga cancerflås ;)
 
själv tänker jag nog satsa på dessa löparskor! 

fint

Kategori: Allmänt

Leah gjorde dockan fin inför valborg

Sliten och..

Kategori: Allmänt

ouff vad jäkla trött jag är. 50-dagars-festen var igår och nu sitter man i skolan och ska försöka sig på något som man i vanliga fall inte förstår, engelska. Varför är jag ens här för? har bara sutt-luggit på stol och bord och försökt vila. hjärnan ligger nog kvar i Nadjas soffa eller något för det tar väldigt låg tid innan jag fattar något idag. Antagligen för att jag bara sovit i ca 3 timmar isch.

Nej en dusch och sova i en säng är nog det ultimata idag.

Annars hade jag faktiskt jätte trevligt igår och det var kul att få umgås lite med klassen (inte alla) utanför skolan för en gångs skull. Borde göras om tycker jag, dock inte på en onsdag kanske, iaf inte om det är skola dagen efter.

Ska försöka ta mig igenom den sista halvtimmen nu, sen lämna Nadjas busskort, sen HEEEM!!

blääääuuu

Kategori: Allmänt

här har man sökt en utbildning och efter några dagar får man att mail om vilket datum man senast ska ha sökt och att man läre ha körkort... Får ta och söka nästa år ist :P

Sådär..

Kategori: Allmänt

Nu är det gjort. Har sökt utbildningen nu!
15 maj var sista ansökningsdagen men det gör ju inget, då behöver jag inte känna någon press och jag slipper tänka på det!
Så nu håller vi alla fingrar och tår på att jag kommer in!
Tackar Ella för att du hjälpte mig med det personliga brevet och restan av min familj för att ni uppmuntrar mig till att göra detta. Ni är guldvärda allihopa!
 
Har haft en kanon helg i stockholm hos Dennis och Katharina i alla fall! Skönt att komma bort ett tag och få tänka på annat och få träffa dem såklart!
 
Har inte tid med något sådant här egentligen och lär bli ganska klent med uppdateringar framöver då jag har en gigantisk hög med rester och andra arbeten som väntar på att få bli gjorda. Men ska göra mitt bästa med uppdateringen!
 
Puss hej!