Exotic snacks!

Kategori: Allmänt

Hemma den här helgen! Är barnvakt åt prinsessan och nu ligger hon och sussar så sött! lill hjärtat va såå trött tog 2 min innan hon sov djupt.
Nu sitter jag i fotöljen och äter onyttigheter. Tänkte jag skulle passa på att göra det nu innan mitt 8 veckors intensiva träningsprogram börjar. Gym 2 ggr i veckan, mortionssim en gång i veckan + ut och gå/springa en timme en gång i veckan och springa på crosstrainern 50 min minst en gång i veckan!
Jag kommer bli sjukt jäkla fräsch efter dessa 8 veckor och jag kommer troligtvis sätta upp 8 veckor till efter det och då blir jag ännu fräschare!! Så sjukt skönt när man väl kommer igång och kan variera träningen lite!
Men i alla fall, inge mer onyttigheter för mig på ett tag nu i alla fall! Måste fan fixa det här nu! Har sagt en miljon gånger att jag ska börja träna och sluta äta godis men inte lyckats hålla något utav det så speciellt länge, någon vecka max. Men nu jäklar ska jag visa vad en del Barba går för!
Därför ska jag gå och skriva ett till schema nu om hur jag ska träna! (har redan skrivit ett, men det var på datorn)
Imorn blir det massor med bus med älsklingen även kanske ett skoköp, leka, tvätta, äta och leka ännu mer! sen bara fläska ner mig med festaste popcornskålen och tjocka mig sådär näst sista dagen innan slutet! GÖTT sörru! Sjukt taggad! :D Ha en trevlig helg allihopa för det ska jag ha!

Det blir bättre!

Kategori: Allmänt

Trodde att detta ruggiga väder med regna och kyla skulle förstöra hela min dag men icke! Nu är jag en lagomt nöjd tjej! Fick precis reda på att jag får hit den otroligt saknade crosstrainern till helgen! PERFEKT! Så nu kan jag inleda kampen mot en bättre kondition och hälsa fullt ut! Så birthday-party 2012, utomlandsresa-2012 och beach-2012 here i come!

Nämen se där!

Kategori: Allmänt

Fick till några gobitar iaf! Inte illa!

Söndag

Kategori: Allmänt

Tänker göra ett tapper försök att göra broccoli-och blomkålsbullar. Men det går inte så bra, det här med att steka grejer har jag aldrig varit bra på... Ser ungefär ut som Gunillas (hollywoodfrun) köttbullar! En jävla röra bara! haha Men kämpar vidare en stund till. Annars åker de i soporna! Känns skumt att laga mat halv ett på dagen, då jag är van vid att börja laga den vid 5 och få äta vid halv 7. Men tänker inte äta dom idag ändå. Tänkte jag skulle frysa in dom men just nu så ser det mer ut som att den bruna påsen under disken blir deras öde. håller mig till soppor och ungen hädanefter tror jag. Haha bra start på söndagen.

fredags...mys?

Kategori: Allmänt

Njaaaa! Det var ganska ont om just det i det här boendet den här fredagen faktiskt. Det blev inte direkt bättre av att mitt ända sällskap, (mamma) redan för en timme sedan gick och la sig. Får sitta och svettas, med min feber, i soffan för mig själv helt enkelt. Fredags omys heter det väl i sådana tillfällen skulle jag tro?

Kikade nyss runt på lite klädsidor och det är sjukt hur mycket kläder dom kan ha. Vem orkar kolla igenom 1000 olika långärmade tröjor eller 3500 "olika" linnen (dom flesta ser ju likadana ut förutom att dom ändrar färg och nån är kortare än nån annan) det är fan tröttsamt. Skillnaden mellan t ex Nelly och Hm är att jag inte ens orkar lägga nån energi på nellys hemsida. Det finns så mycket kläder och sidor på varje kategori att jag bara blir trött av tanken att gå igenom dom. Jag är verkligen inte typen som gillar att handla på internet, dels för att jag inte kan (eftersom jag inte är 18) och dels för att jag blir uttråkad. Jag vill kunna pröva kläderna!
Nej usch skulle haft en hund att mysa med nu istället för att sitta här, en Pittbull terrier. De hade varit fett soft och helt perfekt jävla bra. Så jäkla fina djur. Men det är och förblir en dröm. '
Drömmar är bra!


Därför säger jag tack och hej för ikväll och stänger ner datorn för den här gången. Blir tv, vatten och "nyttigt" mintgodis istället. Ha en trevlig helg på er allesammans, själv ska jag försöka bli kvitt denna feberdom (febersjukdom)
På återseende gott folk!

If today was your last day.

Kategori: Allmänt

Usch, såg nyss på nyheterna vad som hänt med Stefan Liv tidigare idag. Hemskt att något sånt ska behöva hända. Alla tankar går till hans familj och vänner. Skickar även iväg en tanke till de övriga som har anhöriga som var med i flygolyckan. Vila i frid och Sovgott!


Nu ska jag göra en kopp te och krypa tillbaka till soffan och kolla på tv eller film och mysa lite. Perfekt onsdag kväll.

Did give the world som love today babe?

Kategori: Allmänt

Fick bli en hemmadag idag. Har knappt sovit något inatt och kände när jag satt och åt frukost att jag inte skulle orka gå till skolan, huvudet snurrade som en karusell på mig och det kändes som att jag skulle spy. Så jag gick tillbaka till sängen igen och la mig och sov. Vaknade strax innan 12 och kände mig mycket piggare så tänkte att jag nog kunde gå ner på idrotten och hålla den där lektionen som jag och Elin har planerat att ha nu idag, så hon slapp ha den ensam. Men hon orkade inte gå på idrotten idag (den latmasken) så sket jag i att gå ner, för jag tänket inte hålla i den själv. Satte mig och skrev klart mitt tal som jag ska ha imorn på svenskan istället. Jag är ju ändå sjukanmäld så de gör inget om jag stannar hemma resten av dagen.
Sen ska jag kanske ner på stan och träffa min efterlängtade sofie en sväng tror jag.
Måste bara tipsa om den här sidan. Hitta den för några dagar sen och den är verkligen värd att lägga ner tid att läsa på. http://lotusbarnen.blogg.se/
Här nedan får man introduktionen på deras blogg och förklaring till varför dom startat den om man inte orkar leta den själv.

"NÄR MAN KOMMER TILL ÖKNEN, DÅ HITTAR MAN SAND OCH DET ÄR DÅ DET ÄR DAGS ATT BÖRJA PROMENERA"

Kategori: Allmänt

Sitter och myser framför tvn och Maria Montazamis härliga citat och kommentarer på Svenska Hollywoodfruar.
I just love it!
Missade totalt att idol hade börjar igår så idag fick jag som vanligt höra den gamla varnliga "hörde du han/hon på idol igår blablabla" tramset. Det ända roliga med idol är ju nu när det är audition när man får höra dom som verkligen suger på att sjunga.
Men kan erkänna att jag fastnade lite för Moa's låt när jag gick igenom några av talangerna på tv4as hemsida.
http://www.tv4.se/idol/klipp?videoid=1976516&treeId=3020207

Nu ska jag se ett avsnit Bones sen döö några timmar. Vi hörs sen!

Ditt blod är mitt blod

Kategori: Allmänt

Heeeelg! Äntligen är skolan slut och dags att göra helg och vila ut.... Fast neej! För jag ska vara barnvakt min lilla prinsessa i helgen och då blire minsann ingen vila. Vi ska röja, eller aa, i alla fall busa!
Nyss ätit nudlar, ingen fredagsmat precis men det duger, och nu sitter jag och mumsar i mig majs! Jag kan dö för de, så sjukt gott. Fick jag välja att äta två saker resten av livet så skulle det utan tvekan vara majs och bananer. Går inte en dag utan att jag äter nåt utav dom två sakerna och det ska det inte göra heller.
Tänker även försöka skita i att käka godis den här helgen och helgerna framöver med, och med godis menar jag även kakor och naturgodis! Nu ska det bli ordning på torpet och frukt ska införas som mitt nya lördagsgodis. Vi får väl se hur mycket syskonen där nere har lastat upp för ser jag en enda godispåse äre kört, då kommer jag aldrig kunna hålla mig!
Nu ska jag duscha och packa lite nödvändigt stuff sen gå ner till änglabarnen och deras mammor!
Hejsvejs!