NattiNatt

Kategori: Allmänt

Kryper till korgs och hoppas att magen ger med sig tills imorgon.
Godnatt

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Leah har gjort stora framsteg, tre kissningar på pottan på två dagar. Kanon tjej!

sundsundsundsundsnyggsundsundsundsundsundsundsundsund

Kategori: Allmänt

 
Har börjat kolla på springskor nu också. Eftersom jag tänker äta nyttigt så tänker jag då tametusan motionera också. Så nu ska jag bara springa in på Intersport någon dag och kolla fötterna för att se om jag behöver specialsula sen ska jag köpa mig ett par rediag jäklar och springa tills jag faller ihop.. Eller iaf tills jag känner mig nöjd. 
 
 

Glass i STORA lass!!!

Kategori: Allmänt

Eller vad? Halsen har börjat bli förkyld. Men jag håller mig nog till te det är varm och skönt, mindre socker och det betyder ju att det även är nyttigare ;)
Känns roligt att verkligen utmana mig själv genom att sätta gränser som jag trodde var omöjliga att sätta. För en vecka sedan hade jag bara öppnat frysen tagit mig en stor skål med glass och bara frossat tills att jag insett att det faktiskt inte var det jag var sugen på. För att sedan rensa skafferiet på allt som har med socker att göra och sen döö på soffan och inse att det faktisk bara var en macka jag ville ha. Tar mig en hårdmacka och en kopp te och plaserar mig i soffan och fiser lite ist. 
 

Jag kapitulerar

Kategori: Allmänt

Leah har sprungit utan blöja nästan hela kvällen, hon tog till och med av sig den själv, utan att jag ens visste om det, och satte sig på pottan. Så jag tänkte att nu är det dags, nu kanske hon börjar förstå vad man ska göra... Eller inte. Satte henne på pottan och passade på att klippa naglarna på henne samtidigt tänkte att nu kanske det kommer något, icke. Istället springer hon in i sitt rum strax efter att vi är klar och kissar på golvet.. Så jag ger upp för ikväll och tar en kopp te och sätter mig i soffan ist :)

smarrigt

Kategori: Allmänt

Jag bara älskar att laga mat ibland! speciellt när jag får göra precis hur jag vill!
Här ser vi en förbannat god chili con carne á la vegostyle.
Matlådan för praktiken är nu säkrad! :)

Äntligen

Kategori: Allmänt

Nu ska jag krypa upp i soffan med lillfisen och en STOOR kopp te och bara njuta av tillvaron.

Förvirrad och kraftlös

Kategori: Allmänt

Att man kan bli så berörd av ett klipp. Hur kan det finnas så otroligt hjärtlösa människor!
Har de senaste dagarna mått så otroligt illa pga av denna film, bara det faktum att öppna kylskåpet har fått min mage att vrida och vända på sig. En riktig tankeställare som har fått mig att ändra ställning totalt. Känner mig både förvirrad och kraftlös, nästan sjuk och det är inga tvivel om att jag tänker göra förändringar i mitt liv. Lära mig prioritera och sätta gränser för vad jag och min kropp behöver och inte.
 
 
Med detta välkomnar jag Mitt nya liv!
 
Där Sund blir en livsstil, Ekologisk och Närproducerat blir en strävan och där Min hälsa står först i kö!
 
 
 

Goddagens

Kategori: Allmänt

 
Har varit en otroligt chill dag idag. Kollade på skräckfilm på Estetisk verksamhet, fast den var inte så läskig som jag trodde den skulle vara.
På eftermiddagen spenderade jag och lisa vår tid med att räkna ihop budgeten och boka hundspann och längdskidåkningsturen och nu när jag kom hem så passade jag även på att boka hotellet. Nu är det vääääldigt nära, bara 17 dagar kvar och dom kommer gå super mega duper snabbt! hoppas att vi får in alla pengar innan bara men vi har sagt att vi får samla ihop det vi lade ut från egen ficka efteråt i så fall. Det är även precis 14 dagar kvar till studentkryssningen! Världens roligaste sportlov eller vad hörde jag? ;) ABSOLUUUUT! :D 
 
 
Nu ska jag gå och umgås med den lilla filuren vid namn Leah.
Godkväll på er och hoppas att ni haft en bra dag! 
Ciiiiaaaaoooobeeelllllooossss/aaaasss

hejhopp

Kategori: Allmänt

Jaa så var det lördag... OCH JAG ÄR FRISK! :D Har även fått avslöja mig! 
Tog bort min tandställning igår och det känns så mega otroligt skönt att slippa den :) Fast det är lite ovant än. 
Bild på my new brilliant smile kommer snart! ;) Nu ska jag ta och kliva upp från en varm och skön säng för att käka lite frullebrulle och göra mig iordning lite :) 
 
Godermorgon

JAG VILL INTEÄÄÄÄ!!!

Kategori: Allmänt

Vilken underbar frisör jag fick idag. Sjukt trevlig och pratglad och resultatet vart bra det med, just nu försöker jag vänja mig med snelugg som det säkert var 6-7 år sedan jag hade sist men känner att det börjar falla på plats nu.
 
Känner mig dock som en påse hundbajs idag, har varit riktigt seg, trött och mått illa hela dagen och jag hoppas och ber att det inte är magsjuka. Eftersom Pontus troligtvis har haft det (han var uppe inatt ett par gånger och spottade i poslinet). Låt det bara vara något han ätit för jag har inte tid med magsjuka nu, trots det så mår jag dåligt. Kan vara för att jag är så sjukt bakterierädd att jag känner mig sjuk direkt när jag hör någon nämna ordet magsjuka. 
 
Har jag tur så mår jag bra imorgon och då kan jag med glädje presentera min hemlis... annars får ni så gott vänta. 
Jag vill inte vara sjuk nu!!! Framförallt inte ha magsjuka, det skulle förstöra hela min helg.
Så finns det en gud i denna värld, ber jag dig att inte göra mig sjuk!!!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och värma mig då jag är genomfrusen, sen är det sängläge och kurera mig resten av kvällen som gäller!
Godkväll mitt herrskap

... och Nadja

Kategori: Allmänt

Angående din kommentar: Det är 1 på 100 att du gissar rätt! ;) Men möjligheten finns ju! SÅ BRING IT ON!!!!! :D
 
 

Whaalllaaaaa!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Torsdag, Fredag och möjligtvis lördag kommer antagligen vara dom bästa dagarna i mitt liv! :D SATAN I GATAN, vill bara skrika rakt ut men måste vänta med det.
Imorgon ska jag klippa mig, på fredag precenterar jag min överrasking och på lördag kommer min gudomliga sofie! :D ÅÅÅÅÅHHH livet är underbart ibland!!! :D

Ledtråd:

Kategori: Allmänt

Något med mig eller om mig att göra ;)

Dagar vi minns

Kategori: Allmänt

"Livet består av 29 000 dagar...av dom dagarna sover vi bort 10 000....arbetar ytterligare 9000..vi tittar på tv ca 2000 dagar... och dessutom sitter vi framför datorn allt mer...
Dom tar snabbt slut, alla dagarna....Så var rädd om dom!

För livet är inte dom dagarna som passerar utan dagar vi minns!"

 

Kategori: Allmänt

om 4½ dagar händer det något alldeles speciellt och jag kommer även release my secret and you are gonna be pleased about it! Annars jäklar anåda i min klädlåda ska ni få smaka på andra bullar! ;) haha nej då men tror att de flesta komma bli tämligen förvånad men samtidigt glad över det!
och sen på lördag så kommer min underbart vackra och goa Sofie hit till Gävle och då ska vi myspysa och snacka koblaja! SO I'M FULLY BOOKED NEXT WEEKEND!

Ajaj skitmega tråkigt inlägg men jag ville bara informera att det inte är lång tid alls kvar men att ni har massor med tid på er att fundera på vad det kan vara för liten hemlis. På fredag kväll kan jag vara vara vänlig och meddela er!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen lär jag ner och boka om min klipptid.
ciaaaooo!

Sällskapssjuk!!!

Kategori: Allmänt

Och helt plötsligt vart det här jordens längsta fredag. Helt värdelösa program och filmer på tvn, svärmor och Pontus är hos Linus och Erika, Leah sover och Robin är återigen på det gamla Max och sliter arslet av sig. Så jaa jag får helt enkelt passa på att mysa och ta vara på de små ensamma stunderna man får, men nog är jag sällskapssjuk allt! :) Ha en fin start på helgen!