körkort på g

Kategori: Allmänt

Postade breven till Transportstyrelsen idag så förhoppningsvis så får vi körkortstillståndet nästa vecka och då äre ju bara att tuta och köra! Shiet pommes va jäkla kul! :D Hade ju dock varit bättre om man haft någon människa som haft en bil på heltid och inte bara ibland men det löser sig nog ska vi se.
Tänker ju inte stressa mig igenom det, men det vore ju kul att få ha körkortet till våren när jag och lisa tar vår lilla tripp upp till björn ferry ;) höhö

Nu ska jag lägga mig i sängen, försöka få ordning på ett till greys avsnitt och längta efter min gosebjörn som lider igenom en arbetsnatt. Tur jag har kattalaiinen som kan göra mig sällskap när robin jobbar. Lilla jag som är så mörkrädd att jag knappt vågar öppna ögonen om jag vaknar på natten, än mindre om jag är ensam.

Hahahha och jag ska ner i gruvorna och jobba? jo det är just snyggt det, en mörkrädd gruvarbetare. Jag kan ju tillägga att jag har tvångstankar och klaustrofobi. Känns verkligen som att gruvorna är min grej. Men skam den som ger sig. Jag ska fan i mig ner dit om jag så ska behöva släpa mig själv i håret på vägen dit.

Men nu ni, snöa jag in på helt fel saker! Tänker inte tråka ner er med mina sjukdomar och konstigheter, dom kanske jag ska hålla för mig själv ;) haha

Godnatt på er, så hörs vi.

2012-10-31

Kategori: Allmänt

Sitter i köket med Pontus framför en varsin dator. Pippi skaver i öronen så kände för att ta lite avstånd från det. Vi beslutade oss helt enkelt för att sätta leah i vardagsrummet och oss i köket, man hör fortfarande pippis och tommys jobbiga röster men inte alls lika mycket. SKÖNT!
Idag har det inte hänt ett jäkla någe... förutom att katten bitit av en laddare och man tvunget måsta åka ner och löpa en ny så har vi bara suttit hemma och letat jobb åt grabbarna.
Robin är så sjukt less på Max nu så det ser nästan ut som om han skulle vilja hoppa från en bro hellre än att behöva åka och jobba om dagarna. Hoppas att han hittar ett nytt jobb inom kort. 
 
Träningen den här veckan har iaf gått helt åt pipsvängen. Vill inte åka dit utan lås och jag glömmer hela tiden att jag ska köpa ett, surt för mig tänker ni, OCH JA DET ÄR DET FAN I MEJ OCKSÅ! :P 
 
 
 
Ha en kalasbra kväll! :)
 

Let it snow, let it snow, let it snow!

Kategori: Allmänt

Hösten börjar gå mot sitt slut och här i lilla oppli snöar det nu. UUUR mysigt och i kaminen brinner det för fullt, så den där härliga mysfaktorn är verkligen på högsta nivå just nu.
Tänk vad lite ensamhet och skogsliv kan göra med en människa. Känns redan som om jag har varit här i typ en vecka och känner mig så lugn och avslappnad på något vis, utvilad är jag kanske inte men det hinner jag med.
 
 
Ibland får man bara lust att stanna här förevigt. Kidnappa dom nära och kära och bosätta sig här med dem i resten av ens liv. Men det går väl kanske inte riktigt :)
 
Nu ska jag njuta av tillvaron och kanske dra igång en jullåt... nej det är för tidigt för det än.
Ha en underbart vacker och fin dag!
 
 
En härlig höstdag i Oppli för ett par år sedan
 
 
As long as you love me so
Let it snow, let snow, let it snow

ljusdal here i come

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan nu och har engelska....
Sen tar jag mitt lilla knyte och beger mig till ljusdal! Äntligen ska jag få träffa min söta Sofie och sofie. Förhoppningsvis får jag träffa Aggan också. Som jag saknar dom.

Ska bli skönt att få komma till pappsen i skogen och få vila upp sig lite också. Hoppas på snö för då blir det ännu mysigare. Iaf när man sitter inne framför kaminen och värmer sig!

Ha en kanin dag alla fina och en underbart bra helg!

Kalas inbjudan....

Kategori: Allmänt

...till ALLA!!!!!! :D
Snart är det dags att börja planera lill fisens 2års kalas. ALLA som vill komma är såklart inbjudna. Kalaset kommer att äga rum den 10 November klockan 13.00. Så om ni känner att ni vill komma så är det bara att komma hit, anmälda eller ej! Vi ska baka massor med götta och två olika tårtor och behöver hjälp att äta upp allt ;)
 



 

2012-10-21

Kategori: Allmänt

Leah sover och grabbarna grus är och spelar innebandy. Så jag passar på att kolla på lite greys anatomy så länge.
 
 
Vi har ju fått en "ny inneboende" hos oss. Pontus är trött på att bo i ljusdal så han har fått komma hit lite titt som tätt och sovit här, mestadels på helger, men nu stannar han nästan hela veckan. Han skulle hem en sväng i veckan och hämta lite saker bara men sen kommer han tillbaka. Förhoppningsvis får han jobb här i Gävle snart så då flyttar han in här tills han har skaffat en egen lägenhet. Tror det kommer bli kanon.
Han är ju inte direkt i vägen och plats tar han då verkligen inte så det kommer nog funka skit bra. Sen är det ju bara en stor fördel då Leah älskar honom och han kan hjälpa oss att sitta barnvakt och hämta på dagis dom dagar det blir tight. 
 
 
Har iaf haft en lugn och skön helg med min lilla familj (pontus är nu inräknad i den). Var och hälsade på svärmor idag också och stackarn var riktigt hungrig. Hennes mediciner har gett henne herpes (eller om det var sjukdomen, kommer inte ihåg vad hon sa) så hon har inte kunnat käka något på några dagar. Bara massa enlände med den där damen nu och jag tycker verkligen synd om henne. Att allt bara kan blossa upp på en och samma gång sådär är ju ganska konstigt.
 
 
Nu orkar jag inte skriva mer. Hoppas ni har haft en kanon helg och att ni hunnit samla kraft och energi till den nya veckan som knackar på!
Hittade inga lämpliga bilder så det fick bara bli några! Deal with it!!!!
Ha en bra kväll. TJING!

Fredagsflottigmatkoma

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan med Robins lillebror Pontus och döööör av matkoma, orkar inte ens röra på tårna. Vart Pizza till middag idag då vi inte hade tid eller ork att laga mat. Leah sitter som vanligt och kollar på pippi, men denna gång fick hon sitta i köket för jag orkar inte höra på pippis jobbiga röst just nu.

 


Dagen har vart mycket effektiv i varje fall. Lämnade Leah på dagis och åkte sen och träna, sen hem, duscha, hämta Leah på dagis, åka ner på stan. Efter det flukta vi runt lite och sen mötte vi upp Pontus vid tåget och åkte till Svärmor. Stackarn får aldrig åka hem från sjukhuset, nu har dom tydligen hittat något mer på henne så hon åker till Uppsala sjukhus nästa vecka och opererar sig igen. Hualigen.. 

 
Nu tänker jag slänga ongen i badet och stoppa i henne mat, sen
ska vi dansa bort denna flottiga pizza innan det är läggdags för lilla damen!
Ha en kanonfin fredag! :) 
TJAOO

 

 

 

If no one ever hears it how we gonna learn your song?

Kategori: Allmänt

  • Robin stack iväg på innebandy match så jag vart ensam med barn och katt. Och nu sover båda två så jag ska väl passa på att ta mig en dusch och lägga fram lite kläder till imorn då första träningspasset startar redan runt halv 9 på möran. Min motivation lyder, i ett enda andetag utan punkt: NU-JÄKLAR-SKA-DET-BÖRJAS-MED-TRÄNING-OCH-GODISRÅTTAN-I-MIG-SKA-FÖRSVINNA-SÅ-ATT-JAG-ÄR-FITT-FOR-FIGHT-TILL-STUDENTEN-OM-232-DAGAR-DIT-ALLA-SOM-ÖVERHUVUDTAGET-TRÄFFAT-MIG-SKA-KOMMA-ANNARS-GÖR-NI-MIG-VÄLDIGT-BESVIKEN-VILKET-JAG-YTTERST-SÄLLAN-BLIR-DÅ-JAG-HAR-VIKTIGARE-SAKER-FÖR-MIG-ÄN-SÅNT-MEN-DEN-SOM-INTE-KOMMER-DÅ-KOMMER-FÅ-SLICKA-PÅ-MINA-TÅR-TILLS-TUNGAN-BLÖDER-OCH-RAMLAR-AV-ELLER-SÅ-KAN-NI-VÄLJA-ATT-FÅ-EN-BAJSBLÖJA-I-ANSIKTET-NI-VÄLJER-SJÄLV.! :) Så nu vet ni vad ni har att vänta er! 
 
  • Nu tar jag min sista onyttiga pinne på förhoppningsvis vääääääldigt länge, helst hela livet, men sånt kan man inte lova och sen äre dags att börja göra kväller. Hoppas ni får en kanonkväll och en suuuper duper härlig fredag! 
 
 
God afton på er!

Vad är det för fel på mig!?

Kategori: Allmänt

Ååååh vad jag är elak. Väljer att stanna hemma och kolla på Grey's istället för att umgås med mina två underbara... bara elaka människor gör sånt. Men snart kommer dom hem och då får jag passa på att umgås med dom då istället!
 
 
Idag köpte jag mitt efterlängtade gymkort så blir till att träna imorgon sen åker vi till älskade svärmor och hälsar på henne på sjukhuset och har hon tur kanske hon får en liten present ;)
 
 
Så kvällens tips tiller alla; passa på att njuta av alla sekunder ni får med era nära och kära för varje minut är viktig. Ibland kan det tvärvända och inget blir som man tror, vill eller önskar! 
 
Godkväll!

Yeah we're all wonderful, wonderful people

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar på min, för tillfället, favorit låt. Little Talks- Of monsters and men.

Snart dags att ge Leah kvällsfika och sedan skjutsa henne i säng, själv ska jag nöta några avsnitt greys så jag hinner hänga med i den nya säsongen.

Imorgon ska vi åka och besöka vackra svärmor (får se om jag hinner följa med, annars får Leah och Robin åka själv) som ska åka till Gävle sjukhus och göra något. Stackarn fick åka in på sjukhuset i Bollnäs i lördags och de visade sig vara en hjärnhinne inflammation. Men nu har hon fått vård och är på bättringsvägen och det tackar vi gudarna för! :) <3

Ha en underbar kväll och ta hand om varandra.

1 kr eller bud

Kategori: Allmänt

Har just nu en väldigt billig katt. Efter 4 sönderbitna telefon laddare får det fan vara nog! Va är det för fel på grabben?! USCH va arg jag blir på honom!
Inte blir det bättre av att det var en laddare till en telefon jag lånat av syrran, eftersom min telefon har tagit självmord och vägrar att starta.
BLÄÄÄÄÄ på irriterande små kryp som han just nu är i mina ögon!!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Känner mig som en överkörd hare just nu! Men inte gör de nåt eh, jag får skylla mig själv!
Ikväll fortsätter bravaderna då min prins fyller år idag!

nej usch nu ska jag döö en stund innan gästerna kommer och klampar in :)
ha en fin lördag!
Tjong

Älskade lilla katt!

Kategori: Allmänt

Hahah jag säger inte att han är störd, men när en katt älskar gurka och vindruvor så är det tamefan något som inte står rätt till :)
 

Kärlek

Kategori: Allmänt

Det verkligen känns att hösten har gjort insprång på oss nu. Lukten färgerna och temperaturen förändras och får nytt liv. Och mitt i allt det så känner man hur mycket man uppskattar allt och alla i sin närhet och man vill verkligen passa på att umgås med alla medans man kan, innan alla förvandlas till insöade isbitar, samtidigt som man vill vara ute så mycket man kan. Den där härliga höstdoften som är så speciell! ååååh skulle kunna ha höst 6 månader om året!

Idag fyller min vackra underbara barnsomsvän Sofie hela 18 år. Önskar jag hade kunna vara där och fira hennes speciella dag, men det får vänta tills jag får höstlov (förhoppningsvis är hon i skolan då så jag kan suprisa henne!). 12 års vänskap har vi nu tagit oss igenom och även fast vi inte träffas så speciellt ofta längre, är hon min närmaste och käraste vän!

Och imorn fyller min underbara sambo och kärlek år! Vad skulle jag göra utan honom? Han som vänt upp och ner på hela mitt liv och gjort mig till en helt ny, mycket bättre människa :) Som jag älskar honom! <3

Hoppas NI får en kanon härlig höstfredag! :) 

 

Hörde jag en skål min kära vän?
Kom höj ditt glas nu tämmer vi det
Ta det piano inga men
Du släpp bekymmren, ta det sen