RÅN!

Kategori: Allmänt

Har just nu kapat Dianas blogg! Mohahhahah...
Diana känner att hon har ett liv därför uppdaterar hon inte sin blogg. Eftersom jag inte har så mycket till liv så tjuvlånar jag dianas blogg nu.
Jag borde passar på att skriva lite roliga saker om Diana, tex om hennes underbara citat eller något rolig hon har hitta på. Men eftersom jag är en snäll syster, den bästa av alla hennes systrar så gör jag inget sådan dumt ;)
Om jag inte vore lat som en latmask skulle jag uppdatera med lite spännande bilder jag har på Diana. Väldigt gamla bilder som är så roliga att titta på. Men tänker faktisk nu smita ut i solen och suga åt mig av ljuset.
Så Diana, idag är jag snäll! Men nu har jag ditt lösenord och kan därmed kapa din blogg igen... Mohahhaha....
/Ella

Somebody told me that you're ok

Kategori: Allmänt

Drar till med två bilder som jag knäppt alldeles själv bara för att få lite liv i inlägget, även om jag suger på att använda photoshop men man måste ju öva för att det ska bli bra.
Har precis städat av rummet lite, dammsugit och bytt sängkläder och så har jag även städat garderoben som jag så länge behövt och helt plötsligt vart det helt tomt i båda garderoberna. Det mesta hamnade i tvätten... eller ja allt. Jag har sjukt svårt att slänga kläder oavsett om jag aldrig använder dom och totalt glömt bort att dom ens existerar så brukar jag tänka att jag kanske någon gång kan behöva ha dom. Sen faller dom till glömska igen.
Har haft en otroligt och underbart rolig helt. Kort sagt, den var AWESOME!
Nu återstår det bara 3 skoldagar kvar sen får vi hoppas på att det blir en lika crazy helg igen.
Nu är det snart dags för en salami och brie macka eller vad det heter, mummsfilibaba.
Lev väl, gott folk
No one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby