We’re going up-up-up-up-up-up-up

Kategori: Allmänt

Hungrig, hungrig, hungrig, jätte hungrig.... och ingen som kan laga mat åt mig och jag kan inte laga nå själv då Robin bestämt vad vi ska äta idag och jag inte har nån aning om vad det är!
Sällan jag är såhär hungrig faktiskt. Fast de är väl inte så konstigt eftersom jag alltid käkar på nånting. Det är ett under att jag inte går upp nånting med tanke på vad jag stoppar i mig.
De kanske jobbigaste av allt när jag blir hungrig är att jag blir sugen på pappas mat. Ååååh hans mat kan verkligen vara gudomlig! mumms. Lasagne, och pannkakorna i alla dess olika sorter och former och ungskorv, kälknöl, kyckling och fisk till och med hans stuvademakaroner och korv gör han på nå speciellt sätt så de bara smälter i munnen när man äter det. Kan kanske vara för att man är uppvuxen med maten men nej han kan sin sak min pappa! Jag saknar verkligen han och hans mat!
Vi har matlagning i blodet skulle man kunna säga för mamma är en riktig höjdare på det hon med. Hennes grytor är klockrena och potatissalladen kan man ju dö för! Mummma!

Filmdag

Kategori: Allmänt

Blev en filmdag idag. Har så ont i magen så sket i att åka till skolan för att slippa behöva åka hem mitt i en lektion, smart av mig. Hoppas magen ger med sig bara. Sååååå sjukt jobbigt att gå runt och ha ont och inte veta vad som är fel. Men de blir vä lbra nån gång i guess.
Ligger isf i sängen, vilket jag gjort typ nästan exakt hela dagen, och kollar på film. Det börjar bli sjukt tråkigt men finns inget "vettigare" att göra i detta nu.
Har försökt i nästan en timme att beställa hem en liten fin och söt grej men det funkade inte, vet inte vad det var för jäkla fel men sur vart jag och nu tänker jag då fan inte försöka beställa hem något från den sidan nå mer eftersom det blitt så many times before!
Nu ska jag se klart denna film som jag just påbörjat sen ska jag nog bada. Kanske de blir lite bättre i magen av det.
Ha de gött!
Hejhopp!

Det blir bättre om vi är tillsammans!

Kategori: Allmänt

Idag är en sån här dag då jag bara längtar till att få åka hem och krama och pussa på min underbara och fina Robin!
En del timmar kvar tills den drömmen slår in bara, men jag ska nog kunna klara mig! :)
Var och kollade på en lägenhet igår iaf och den såg ganska okeej ut. Tapeterna och de var ganska fula men det skulle ändå tapetseras om och så. Det enda som egentligen var dåligt var att ett av rummen var uthyrningsrum och då ingick ett litet kök där inne. Men vi ska fråga om vi får ta bort de annar så får vi bygga för det på nåt snyggt sett. Tror att det kommer bli alldeles utmärkt och perfekt så fort vi får flytta in och nya tapeter kommer in.
Nu vill jag bara packa ner alla grejer i lådor och invänta flytten meen de är ju ett tag kvar innan vi kan packa ner allt och ta vårt pick och pack och sticka ifrån den gamla sunkna lägenheten! :)
Tar och tränar lite efter skolan eftersom jag har latat mig rätt mycket under lovet och käkat godis och chips nästan varje dag !!! Fyyyyy! :P
Hoppas ni får en underbar dag allihopa!
Hej-åh-hååå!


Det är för oss solen går opp.

Kategori: Allmänt

-Lyser som guld, för kärlekens skull!
Sitter här i en nystädad lägenhet! Oooooh så skönt de är! :P fast har inte gjort någon storstädning då jag inte tänker göra en sådan förns vi flyttar! Men jäklar va skönt det är att ha ett golv fri från kakor och mat. Den nya damsugaren är liten och söt men den går faktiskt ganska bra :P
Imorn ska vi åka och kolla på en lägenhet! hoppas att den är fresch som fan. Annars får vi hoppas att den på sätra är en riktig 10a, eller åtminstonde  en 7a, för man kan ju göra det till en 10a när man flyttat in.
Och äntlgen börjar det blir våååår! Är så sjukt glad. De är så härligt att bara kunna sätta sig ute i solen och mysa utan att frysa. Dock är det dåligt väder idag men om det är lika fint väder till veckan som det var förra så finns det i alla fall en tjej som kommer älska livet ännu mer! :)
En vårdag hos pappa förra året. Myyyys!
Ted Gärdestad har gnagt hål i mitt huvud hela veckan och eftersom Robin hatar sån musik så kan jag bara passa på att lyssna när han inte är hemma. Så snäll flickvän är jag! Han slipper min musik heeelt och hållet, den ni!! ;)
Neeej nu ska jag knata ut med Leahs bajsochkissblöjsoppåse och våran kakochmatrestersamtmassaannatsmåttochgottsomtillexempelpapperskruvarochsnus-soppåse och lägga mig och vänta på min fina så vi kan ha sistalovdagsmys, för imorn är det MÅNDAG och jobb för de hårt arbetande! :)
Ha en mysig söndagkväll all of you!


Tjing-eling-pling!
Utanför fönstret slår våren ut.
Marken blir grön igen.
Allt som var dött, väcks till liv,
det kan också vi

Dammsugar lösa!

Kategori: Allmänt

Herrejesus va jobbigt det är att ha ett barn här hemma när det inte finns en dammsugare till hands. Efter onsdagens storstädning så ser det lika jävligt ut nu som innan. Förutom att det nu ligger kakor på hela golvet och vi har varken en sop eller dammsugare då Malin tog med sig den i onsdags när hon lämna leah. Inte för att hennes var ett dugg jävla bra men den var fan bättre än ingenting! Får panik för nu känns det verkligen som om vi bor i ett råtthål... nästan! :P
Tänker nu krypa upp bredvid gogubben min och kolla på the voice sverige med FETASTE godiskålen.
Ha en mysig kväll allesammans!
Bjuder på en freschingbild från nyår!
Tjotjingeling!

Börja om från början ... lalalalaaaa!

Kategori: Allmänt

Okeej. Känner mig helt uttömd på energi. Dagen har varit en enda stor RÖRA! Började morgonen med lite mys och bus med Leah. Efter de bada vi och sen ringer mamma och frågar om jag kan åka hem till henne och stänga av plattången och kaffebryggaren då de senila snillet inte visste om hon stängt av det. Så jag ber henne ringa nadja och be henne göra det istället eftersom jag lära på banken och sätta in lite pengar och sen skulle vi upp till Köket och äta pannkakor. När vi sen sitter på bussen en timme senare ringer jag mamma ch frågar hur de gick och då svarar hon att hon inte ringt än men att hon skulle göra det nu. samtidigt får jag ett sms av nadja där det står att dom har magsjuka. hmm det betyder att dom inte kan åka och stänga av mammas alla grejer. Så jag tar på mig ansvaret att hämta nyckeln och sedan åka till mamma och göra de som skulle göras (det betyder att jag lär ta bussen från "centrum" till ena sidan av stan och sedan tillbaka till "centrum" för att ta nästa buss till andra sidan av stan och sen tillbaka till "centrum" igen) Går väl snabbt tänkte jag. Då ringer nadja och säger att jag kär in på apoteket åt henne och köpa alvedon och hostmedecin åt tindra. Jaa det honner jag väl. Så jag köper alvedon och hostmedecin åt TINDRA (efter att ha stått inne på apoteket en stund och funderat på om det verkligen var aledon hon sa) och får sedan springa till bussen. (Tänk på att jag hela tiden har en halvtaskig vagn framför mig nu med en 1 åring i) Hinner med 4an precis och känner att jag kan chilla lite. När vi hoppat av bussen och kommiit in i trapphuset så sringer jag upp för trapporna och hänger påsen på dörren och tar nycklarna som nadja hängt ut eftersom vi inte ville riskera någon smittspridning. Springer ner för trapporna till leah som ligger och sover i sin vagn och går ut. Väl ute inser jag att jag missat bussen ner till stan med ca 1-2 minuter och nästa kommer inte förns om 20. Så jag spurtar ner på stan i vinterjacka och 11-12+ grader. Höll seriöst på åh dö. Står på stan i några min och hämtar andan innan bussen till mamma kommer och hoppar på. (nu har leah vaknat och vill leka) Så vi leker lite på bussen och hoppar sedan av sen skyndar vi oss upp till mamma. (eftersom det var brandrisk så ville jag skynda mig) Kopplar lös leah och bär henne upp till översta våningen och glömmer stänga dörren. Sätter ner leah på golvet och går in och kollar i köket på kaffebryggaren som är AV går vidare till sovrummet och finner plattången AVSLAGEN. All denna stress i onödan. Inser då att jag glömt stänga dörren och hittar leah i full färd med att gå ner för trappan ( hade helt glömt att hon faktiskt går nu). Så går vi tillbaka ut igen och går till bussen. Tar fel buss och åker ner till stan (istället för till söder där jag tänkt byta buss) och får rusha till 2an för att hinna med den. Inser då att jag glömt att gå in på banken. Blir galen på mig själv och inser att jag skiter fullständigt fan i det och går, helt överkörd, till Köket och käkar lite.
När robin sen slutat så lär vi gå till fjällbacken och handla så vi raskar dit och handlar och sedan åker vi hem. Väl hemma byter jag om till myskläderna och känner mig heeelt redo för sängen. Då är det någon liten jobbig varelse som säger "skulle du ut ikväll eller?" Känner hur jag går sänder inombords och inser att det är torsdag och att jag lovat sofie att vi ska ut och ta en öl. FUCCCK! Bara att hoppa in i duschen och göra sig klar.
Den här dagen blir lång. Och jag tänker inte säga att jag inte fått mig någon träning för det här va bland det värsta jag varit med om. Och dagen är inte slut!!!
Så alla härliga människor som vill läsa. Dianas dagsbibel är här!
Hörs väl i himelen gott folk för nu vill jag bara dööö! Hahah Men har man lovat så har man så det är väl bara att börja om på nytt då. Ölen here I come !! :P
Hoppas eran dag varit bra mycke mindre stressigt än mitt!
Tjing-eling